MEPHISTO jesen/zima 2018

Po savršenu novogodišnju frizuru pođite u Kosu

Ocjena:

Autor: L.B.

Koju frizuru odabrati za novogodišnji doček?

Početak prosinca pravo je vrijeme da isplanirate frizuru za  novogodišnji doček, a adresa na koju se možete uputiti po savjet i frizuru je zagrebačka Bednjanska 12 na kojoj se smjestio novootvoreni salon KOSA by A&I. U njemu će vas dočekati frizeri s dugogodišnjim iskustvom, Anita Loparić i Ivica Palinić koji su za tu priliku osmislili i dva neodoljiva looka za novogodišnji doček.
Ivica Palinić, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin i Anita Loparić

"Kroz godine iskustva stekli smo odličan uvid u ne samo najnovije svjetske trendove u njezi kose, nego i u najčešće zahtjeve naših sugrađanki. Svi znamo da se moda iz dana u dan mijenja, svatko ima svoj stil i želje i ponekad je veliki izazov uskladiti ih, no vidjeti zadovoljnu klijenticu nam je najveća nagrada. Radujemo se novim mogućnostima i s nestrpljenjem očekujemo svaki radni dan"
, poručili su Ivica Palinić i Anita Loparić.
Anita Loparić, Antonija Blaće i Ivica Palinić

Na novoj "it" lokaciji za njegu, šišanje i stiliziranje kose  sinoć su se zatekle i njihove vjerne klijentice Anita Dujić i Antonija Blaće koje su otprije oduševljene znanjem i stručnošću frizerskog dvojica što je ujedno i najbolja preporuka da se uputite u Kosu.

New Year's Eve look No1

New Year's Eve look No2


Foto: Ivana Kaurloto


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

mephisto lijevi jz 2108
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian