Plus size model za hrvatski brend

Ocjena:

Autor: L.B.

Lucija Lugomer na street style fotografijama TARA Fashiona

Posljednjih godina puna su nam usta, i tekstovi, stvarne ljepote i ljepote različitosti žena, no rijetko tu različitost i stvarnu ljepotu vidimo u kampanjama dizajnera i brendova.

Hrvatski brend TARA Fashion odlučio je to promijeniti angažiravši najpoznatiji domaći plus size model Luciju Lugomer za svoj street style editorijal u kojemu predstavlja ključne komade iz zime 2016/17. koji će se moći nositi i ovog proljeća, a sada su sniženi i do 50%.
Vuneni kaputi s dva lica, udobne haljine, klasične hlače, moderne bomberice, atraktivne tunike i suknje netipičnog kroja u sivoj i crnoj boji uz jednako zastupljenu vatreno crvenu i denver plavu obući će vas za svaki dan od jutra do večeri u poslovnim, casual, ali i svečanim prilikama.

Kako biste se i sami uvjerili u kvalitetu i atraktivnost TARA Fashion brenda u čijim se modelima mogu naći kako mlade djevojke tako i zrele dame i to u veličinama od 36 do 46 posjetite njihov novootvoreni showroom u Strojarskoj 8 u Zagrebu. U nastavku pogledajte čitav street style!

Foto: Ivana Kaurloto za TARA Fashion


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian