Pitalica: Ovosezonski 'must have'?

Ocjena:

Autor: Kristina Deranja

Bez čega Zagrepčani ne mogu?

Prošetali smo centrom grada, ne bismo li saznali što to naši sugrađani vole nositi ove sezone. Naslušali smo se svakakvih odgovora, dečki su se malo i našalili, no svi su se složili u jednome, to su - čizme. Dobre čizme spašavaju svaku situaciju i svakom 'look'- u daju dozu glamoura ili 'street chic'- a, ovisi što se nastoji postići u određenoj kombinaciji. I naravno, dobra klasična vesta. Bila ona duža ili kraća bitno je da je neutralne boje, kako bi se mogli poigrati s ostatkom 'outfita'. No, sami pročitajte što si ove sezone žele ovi mladi i lijepi ljudi :o)
102938
Tamara, 23, studentica Siva pamučna haljinica iz Zare, kožna suknja i bež pamučna majica. Mislim kako su to bazični komadi. Onda se sve to može nositi sa šalovima da bude zanimljivije. Barem ja to tako kombiniram i super mi je.
102939
Bianca, 22, studentica Pa, po zimi mi treba neka dobra vesta, malo duža, stoga ju mogu nositi i preko ljetnih haljinica. I haljine volim, ali vesta je neka osnova. Prije sam imala crne, no može i neka sivkasta ili prljavo roza. Tek toliko da ima boje, da nije sve crno i sivo. Naglasak mi je na maramama i šalovima, ukoliko je haljina laganija, čizme su mi robusnije. Od nakita, neke naušnice, ali minijaturne.

102940
Maks, 20, student Bio sam nedavno u Italiji i vidio kako muškarci nose Uggsice, stvarno me to zaintrigiralo i to ozbiljno. Nositi ću tamno smeđe jer stvarno pašu uz sve, to je stvarno in boja ove sezone za mene. Super su muške Ugg čizme.
102941
Luka, 20, student Ono što treba nositi ove sezone je obavezno torba Louis Vuitton i to ona sa istaknutim znakićima. Točnije, s njegovim logom. Mislim da je to svakako 'must have' ove sezone.

102942
Elena, 21, studentica Čizme od brušene kože i to one boje konjaka su mi super, jer bi ih nosila na sve živo. I obuća poput crnih borosana, ali toplije zimske. Baš sam si kupila jedna i obožavam ih.
102943
Mateja, 22, studentica Crne lakirane čizme i crna kožna jakna su ono što mi je totoalno IN ove sezone. I to jakna od prave kože, da nije lakirana i da nije fejk. Mora izgledati pravo, a neka jeftina kopija ne dolazi u obzir.

102944
Hana, 23, staudentica Šešir i pelerina su ono što je meni potrebno ove sezone i što ću sigurno stalno nositi. Šešir ovaj crveni koji imam i jedan crni. A boja pelerine je boja devine dlake, jednostavno da ide na sve. Čizme su niže, obavezno imalo glomaznije i robusnije, kao bajkerske.
102946
Roko, 20, student Vesta i to siva, smeđa, crna i tamnoplava. A to ide stvarno na sve, a to je baš moj 'must have'. Može se kombinirati i s trapericama i s finijim hlačama, prolazi u svakom slučaju i svakoj kombinaciji.

102945
Dora, 20, studentica Baloner koji nosim na ama baš sve. I na ravne i na visoke 'šuze' i mislim kako je neizostavan. Spašava svaku kombinaciju i smatram ga svojim 'must have'- om ove sezone. Mislim da ga ne budem skidala sa sebe cijele sezone.
102947
Davorka, 30, marketing i PR direktor Definitivno fantastične čizme, ja osobno preferiram nižu petu, ali visoke sare. Da su robusne i da se mogu i nagužvati. Preferiram tamno smeđu boju, a volim i 'straight forward' boje. Moram imati super kardigan. Znači dulji, koji se veže, i može biti bilo koje boje. Imam sivi, rozi, prljavo bijeli, ovisno što se nađe. Kod nas, nažalost, ima samo klasičnijih boja, a žarke se moraju tražiti povećalom. Baš šteta, jer ja jako volim boje...

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian