Pitalica: Kratke hlačice + čizme?

Ocjena:

Autor: Kristina Deranja

Kratko i slatko ili...?

Ovaj tjedan nam je donio neke promjene na termometru, no mi još uvijek ne želimo pobjeći od ljetnog vremena. Taj primjer je očit, jer sve više cura nosi kratko u kombinaciji s čizmama. Znači, spajanje ljeta i zime u modnoj priči... Što o kratkim hlačama u kombinaciji s čizmama misle naše mlade i mahom modno osviještene sugovornice? Pročitajte u nastavku!
100271
Tea, 19, studentica arhitekture i blogerica To je popularno na onim festivalima. Baš sam danas na faksu vidjela curu u tome, ali meni je draža kombinacija haljine i čizama. No, može dobro izgledat. Recimo, ja imam stare sive odrezane 'levisice' višeg struka i u kombinaciji s Replay motorističkim čizmama bi baš dobro izgledalo.
100272
Ivana, 28, zaposlena u modnom časopisu Kao i svaka kombinacija, može biti dobro. Ja to osobno ne bih nosila. Možda da su čizme iznad koljena i više hlače onako u retro điru. A sad... čarape? Na golu nogu nikako, jer već sama pomisao na tu golu nogu u toj čizmi, baš mi djeluje nehigijenski i nikako mi ne izgleda dobro. Bitno mi je da se vide čarape, neovisno o tome jesu li dokoljenke, natkoljenke ili tako nešto slično!

100273
Tena, 20, studentica PBF- a Sviđa mi se cijela ta kombinacija, ali na nekome visokom i mršavom. Ja osobno nemam hrabrosti za to. Hlače bi trebale biti pamučne visokog struka ili obične traper, a čizme motorističke. Ni u kom slučaju na petu ili uggsice. Što se tiče čarapa, čak bi dobro mogle izgledati one od 20 dena, najobičnije.
100274
Irija, 25, studentica Kratke traperice, svjetlije i višeg struka, a na nogama gležnjače, kakve sam vidjela u jednoj trgovini. To mi je super! Čarape su mi grozne, jer sve na golu nogu dok ide, ide. :o)
100276
Srđana, 25, studentica Kombinacija traper hlačica i smeđih čizama mi je dobra. Ljetne čizme čak i prolaze. Čarape baš nikako. To je jednostavno grozno!

100275
Nina, 23, studentica Meni je to super, ali mi ne stoji. Bolje mi izgleda u kombinaciji s gležnjačama, u stilu Kate Bosworth. Što se tiče hlačica, manje mi je bitan materijal. Mogu one biti traper ili kožne visokog struka (one izgledaju genijalno), a dolje smeđe čizmice. Što se tiče čarapa, natkoljenice su mi odlične, ali onda na nozi prolaze samo koledžice, da ne bude vulgarno. Ako imaš rit, onda je vulgarno, ako nemaš, nije!
100277
Nikol, 23, studentica Nosila bih to, ali ne baš prekratke hlačice poput onih vrućih, nego kratke s nekom dužom majicom. Meni je veća fora staviti kombinaciju neke haljinice i čizama. Traper čizme u kompletu s nižim ravnim ili višim jahačkim čizmama su super. Dobro bi mi izgledale i čizme s višom petom i nosila bih ih, sve osim uggsica! Na drugima dobro izgledaju, ali mislim da na meni ne. Što se tiče čarapa, one definitivno moraju biti guste. Ili čipkane, ali isto pune i guste.
100278
Iva, 22, studentica filozofskog fakulteta Ja općenito ne volim čizme. Kad ih vidim na drugima, i da im dobro stoje, totalno sam ljubomorna! Kombinacija kraćih hlačica i čizama? Zapravo mi nije lijepo ni na kome, pa tako niti na meni!

100279
Mojca, 22, studentica filozofskog fakulteta Ja nikako ne volim tu kombinaciju, i očito je da je to predrasuda, jer volim samo kratke suknje i čizme. Ovo mi izgleda neprirodno. Ja to nekako ne bih obukla.
100280
Larisa, 20, studentica arhitekture Možda kratke hlače, traper svakako, u kombinaciji s nekim nižim bajkerskim čizmama mi skroz fora izgleda. Sad dok je toplije, na golu nogu, a kasnije kad zahladi na neke deblje grilonke. Što se tiče dokoljenica i natkoljenica, da, ali onda u obzir dolaze neke više čizme.
100281
Nataša, 20, studentica arhitekture Pa, meni se taj trend općenito ne sviđa i smatram kako je bespotreban. To dvoje mi je nekako nespojivo. Ne izgleda loše, nego je nefunkcionalno i nepotrebno...

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian