Pitalica: Domaća modna događanja

Ocjena:

Autor: Kristina Deranja

Tko se nije skrio... modni znalac je bio!

Opet smo odlučili malo preispitati Zagrepčane o modnim događanjima i provjeriti njihovo (ne)znanje. Dobro, ovoga puta smo im posao uvelike olakšali, pa smo od njih željeli saznati samo elementarne stvari; tko, gdje, jesu li kad posjetili koju reviju? Dakle, ispostavilo se kako je velik broj sugrađana posjetio neki od naša tri najjača modna događaja, no ne prvenstveno zbog mode. U nastavku detaljinije!
103813
Virna, 22, studentica Čula sam za Cro A Porter, Fashion.hr, Fashion Week Zagreb. Nisam bila niti na jednom takvom događaju. Najviše sam u medijima čula za CAP, jer su vjerojatno medijski najbolje popraćeni. I čula sam nešto o one dvije ženske osobe koje vode Dreft Fashion Week - čitala sam nešto o tome (op.a. Suzy i Sarah Josipović).
103812
Nina, 22, studentica Nisam bila niti na jednom modnom događaju. Znam da postoji Cro A Porter i to samo po reviji od Elfsa. Čujem za takve stvari, ali iskreno prečujem ih i ne čitam takve vrste članaka.

103814
Jelena, 24, studentica i zaposlena CAP i FHR - to su dva događaja za koja sam čula. Mislim kako je Cro A Porter više medijski popraćen i to prvenstveno zbog Viktora Drage. On je medijski zaista eksponiran. Mislim kako se više druži sa poznatim ličnostima od ikoga drugog, pa mu to pridaje medijsku pažnju i to preko svih vrsta medija (internet, televizija, novine...).
103815
Matija, 24, student Cro A Porter, za njega sam najviše čuo kao o modnom eventu. A još sam čuo za Zlatnu Iglu i Fashion Inkubator. Nisam nikada bio ni na kakvoj reviji, no Cro A Porter je stvarno zastupljen u medijima.

103816
Martina, 28, zaposlena Znam za CAP, Inkubator i Iglu. Znam to jer je CAP stvarno medijski dobro popraćen, a ja puno čitam pa sam čula i za ove manje poznate, poput Fashion Incubatora i Zlatne Igle. No, nikada nisam bila na revijama.
103817
Goran, 31, postdiplomat međunarodnih odnosa Čuo sam za Miss Dalmacije. Vidio sam plakat na Gl. željezničkom kolodvoru, pa sam zamijetio tu curu na plakatu. A vi kažete da to nije to? A onda nisam čuo za modna događanja, jer slabo pratim TV. I muško sam, pa me takve stvari baš i ne zanimaju. Ne pratim modu, nego kupim nešto samo kada mi je potrebno.

103818
Robert, 32, fotograf Čuo sam za Fashion Week, Fashion.hr i CAP. Ova zadnja dva su vrlo dobro medijski popraćena, na visokom nivou i podjednaki po jačini. Jesam, bio sam na sva tri događaja. Naime, ja sam fotograf i popratio sam sve veće modne događaje. Naravno, čuo sam i za Fashion Incubator, Zlatnu iglu i slično.
103819
Tanja, 16, učenica Iskreno, ne pratim previše takve događaje. Ja imam svoj stil, čitam časopise, doslovno sve, pa prelistam i one modne poput Voguea. Dobro, čula sam za Cro A Porter. Čak sam i bila na ovom zadnjem - dobila sam pozivnice, jer mi je frend nosio reviju. Otišla sam tamo samo zbog njega. Inače, nisam previše zainteresirana za takve stvari.

103820
Emina, 20, studentica Čula sam za Cro A Porter i Fashion.hr. Nikad nisam bila niti na jednom, ali ova dva su vrlo popraćena u medijima - "that`s about it"! :o)
103821
Mateja, 19, studentica Fashion.hr, CAP i Fashion Week, to su modni događaji za koje sam čula. Nisam bila niti na jednom. Najbolje medijski popraćen za mene bio je zadnji CAP, znam jer je bio u Westgateu. Domagoj, 24, student Čuo sam za Fashion.hr, CAP, ono u Varaždinu, kako se to zove... aha Modna gušterica! Nije toliko poznata, ali čuo sam za guštericu jer mi je frendica stilistica i ostali poznanici su u modi. CAP je uglavnom najbolje medijski praćen, u zadnje vrijeme i Fashion.hr. Ali ipak je CAP poznatiji široj javnosti.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian