Personaliziraj svoj jeans!

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Priča u kojoj ćete baš uživati...

Otkako se pojavio, jeans je simbol buntovništva i pokazivanja stava. U današnje vrijeme kada težimo individualnosti, ali nerijetko završimo uniformirani nastojeći pratiti trendove koje nam serviraju mediji i influenseri, biti svoj i pokazati stav može biti pravi izazov. Kada je o jeansu riječ, prilično je jednostavno doskočiti tom izazovu. Sve što trebate učiniti jest personalizirati svoj najdraži (i ne samo najdraži!) traper komad.
U Levi's Tailor Shopu možeš personalizirati svoj jeans

Ako ste kreativna osoba, sigurno ćete smisliti način kako učiniti omiljene komade drugačijima. Ako vam, pak, kreativnost nije jača strana, za vašu individualnost pobrinut će se kultni jeans brend obožavan već generacijama - Levi's čiji su traper komadi ovog proljeća uistinu preplavili gradske ulice. U zagrebačkom Levi's Tailor Shopu tako je moguće potpuno personalizirati odjevni predmet i učiniti omiljeni traper komad unikatnim.
U personalizaciji najdražeg traper komada pomoći će ti Levi's Tailor

Uz pomoć Levi's Tailora među prvima su svoj personalizirani komad trapera izradile Olja Vori, Antonija Blaće, Maja Bajamić, Indira Levak, Kristna Šalinović i Tara Rosandić. Nakon što su tu priliku prošli vikend imale Zagrepčanke i Zagrepčani, u subotu, 28.4.2018. u Mall of Split u Splitu, priliku će dobiti i Splićanke i Splićani, a nakon čega će se ova promocija nastaviti i u drugim većim gradovima Hrvatske.


U nastavku pogledajte kako su svoje traper komade personalizirale Antonija, Indira, Kristina, Maja i Olja!

Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian