Peitho otok s blagom dostupan svima

Ocjena:

Autor: T.P.

Znate li koliko Hrvatska ima otoka i otočića? Ima ih 602, a danas Vam s ponosom predstavljamo još jedan 603. otok, otok koji vrijedi zapamtiti. Isola di Peitho pravi je otok s blagom, nalazi se na glavnoj šetnici prizemlja centra Avenue Mall i prepun je kvalitetnog brendiranog nakita od srebra i zlata.
U tom malom otoku luksuza, skriveno blago čine brendovi nakita poput Peitho. Moderan srebrni nakit bezvremenskog dizajna za sve generacije suvremenih žena. Ime mu dolazi iz grčke mitologije i božici zavodljivosti Peitho, koja je stajala rame uz rame božici ljubavi Afroditi. Svaka žena noseći nakit Peitho lako se pretvara u božicu zavodljivosti.
Osim U izradi nakita Peitho osim srebra koriste se materijali poput oniksa, bisera i opsidijana. Zahvaljujući različitim kombinacijama materijala i uzoraka u novoj Peitho kolekciji očekuje Vas kvaliteta i jednostavnost tradicije sjedinjeni u moderan minimalistički nakit.
Ti Sento je srebrni nakit standardnog odnosa 925/1000 osmišljen za sve moderne i odvažne žene koje znaju što žele. Vođen tom filozofijom Ti Sento predstavlja profinjene kolekcije za snažne i samopouzdane žene koje će lako prepoznati komad nakita koji je primjeren njihovom ukusu.
Golden Oriole je nakit hrvatske proizvodnje koji sadrži odnos 925/1000 srebra i 585/1000 zlata. Zahvaljujući vrhunskoj izradi i pristupačnim cijenama nakit je idealno prilagođen svim generacijama. Uz svoju kvalitetu i ekskluzivnost jedan bitan element ovaj nakit čini zanimljivim odabirom, dostupan je kao nakit po narudžbi, tako je moguće graviranje imena, medaljona, simbola i slično. Naručeni se nakit može isporučiti unutar 24 sata za sve narudžbe zaprimljene radnim danom, od ponedjeljka do petka.
Posjetite Isola di Peithou Avenue Mallu i pronađite savršen nakit za sebe.

Sve dodatne informacije o nakitu Peitho i drugim prodajnim lokacijama u Hrvatskoj nalaze se na službenoj stranici i na društvenim mrežama  Facebook Peitho i Instagram Peitho.
Fotografija: Karmen Poznić
Modeli: Claudia Antičević i Martina Tomić

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian