Pariška priča MAKSa i Šime Eškinje

Ocjena:

Autor: L.B.

Zagrebački brend najavljuje kolekciju za proljeće/ljeto 2018. fotografijama nastalim za vrijeme pariškog CUBE showrooma

Zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović prošle sezone u vrijeme Paris Fashion Weeka predstavila je svoju kolekciju za sezonu proljeće/ljeto 2018. na CUBE showroomu. Tijekom osmodnevnog predstavljanja nastale su izvrsne pariške street style fotografije koje potpisuje hrvatski fotograf s pariškom adresom Šime Eškinja.

Pred njegovim objektivom ulicama Pariza prošetale su Saša Maksimiljanović, Theano Ravazoula - Potamianou i Ioanna Liberta pokazujući svojevrsni teaser vlastitih kolekcija za nadolazeću sezonu - odjeću Maks iz kolekcije proljeće/ljeto 2018., te komade nakita izvrsnih grčkih brendova Aumorfia i Liberta.
Posebno odabrani komadi odjeće i nakita najava su novih kolekcija talentiranih dizajnerica, koje ovog proljeća dolaze u prodaju koje su se upoznale na pariškom showroomu. CUBE je inovativna i multibrend showroom platforma osnovana od strane Philippe Natalia, osnivača N10 Showrooma, sa sjedištem u Parizu.

Locirana u srcu utjecajnog Marais distrikta proteže se na čak 850 kvadrata te posjeduje mrežu od preko 6000 buyera dizajnerske i suvremene ženske odjeće, muške odjeće te butika modnih dodataka, concept dućana i robnih kuća širom svijeta.
Osim izvrsnih poslovnih prilika, suradnji i novih prodajnih mjesta koji dizajneri i buyeri tamo dogovaraju, CUBE je i mjesto na kojem nastaju divna prijateljstva i izvrsne modne priče. Jedna takva upravo je ova zabilježena u objektivu Šime Eškinje. Priča je započela prošle godine na CUBE-u gdje su se upoznale Saša i Theano, vlasnice brendova Maks i Aumorfia, ljubitelice crnog i drugačijeg.

Upoznavanje je rezultiralo dolaskom brenda Aumorfia u prodaju u Sašin dućan Hysteria u Zagrebu, te dolaska još jednog grčkog brenda, Liberta, u Zagreb. Prijateljstvo ovih dizajnerica te prožimanje njihovih estetika i brendova izvrsno je prikazano na Šiminim fotografijama.
"I zadnja sezona na CUBE-u je bila jako uspješna, dogovorili smo neke nove suradnje i neka nova prodajna mjesta, tako da će ova godina donjeti puno novih priča. Na samom Cubeu se puno radi, puno je sastanaka, prezentiranja, razgovaranja, ali i puno druženja. Izvrsna suradnja koju sam prošle godine dogovorila s Theano se nastavlja te se u Teslinoj 9 u Hysteriji nalazi nova kolekcija njenog brenda Aumorfia kao i Ioanninog brenda Liberta. Prije par mjeseci smo i zajedno izlagale na Ljubljanskom Fashion Weeku, a to je samo početak zajedničkih planova", ispričala je Saša Maksimiljanović, dizajnerica i vlasnica brenda Maks.


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s drugima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne