Ovog proljeća i obuća je inspirirana traperom

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

ECCO i za ovo proljeće donosi pregršt novih modela, za sve situacije

Poklonici ovog skandinavskog brenda već su upoznati s činjenicom da u ECCO mogu pronaći model obuće za sve prilike. Bilo da se radi o formalnijim prilikama, šetnjama gradom ili odlasku na godišnji odmor, ECCO predlaže nove modele koji će zasigurno biti vaš najudobniji izbor.

Nova ECCO TRUE INDIGO kolekcija je namijenjena svim zaljubljenicima u traper, jer je inspirirana upravo ovim materijalom. Inovativan način bojenja vrhunske kože omogućava stvaranje kolekcije u nekoliko nijansa plave boje.
BYFOLD kolekcija namijenjena je svima onima avanturističkog duha. Modeli za žene i muškarce izrađeni su od izrazito mekane kože, s iznimno fleksibilnim potplatom. Nova kolekcija sandala biti će idealan saveznik za ljetne zabave ili šetnje gradom, ne samo zbog vrhunske kože koja je korištena u kreiranju ove obuće, već i zbog posebnih, izuzetno mekanih potplata koji će svaki korak učiniti laganim i ugodnim.

Modeli s visokim potpeticama čekaju sve zaljubljenice u život na ''visokoj nozi'', dok će ravni modeli zasigurno pronaći svoje poklonike među onima koji preferiraju udobnost tijekom cjelodnevnih aktivnosti u gradu ili prirodi.
ECCO priča započinje 1963. s osnivačem Karlom Toosbuy koji je cijeli život posvetio stvaranju kompanije koja proizvodi vrhunsku obuću. Od početka vođen skandinavskom filozofijom da forma slijedi funkciju, u svakom proizvodu ECCO kompanije sadržana je tradicija starih majstora isprepletena dosezima moderne tehnologije, s naglaskom na činjenicu da je udobnost na prvom mjestu.

Danas je ECCO inovator u području proizvodnje vrhunskih koža koje se koriste u vlastitoj proizvodnji cipela i modnih dodataka. Ono što je i danas ukorijenjeno u sami DNA brenda je specifična filozofija: za stvaranje doista sjajnih cipela potrebna je strast - od dizajna do proizvodnje i maloprodaje.

Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian