Ovakvu traper jaknu nema nitko!

Ocjena:

Autor: L.B.

Vrijeme je za najdraži proljetni ključni komad

Dolaskom proljeća konačno dolazi i vrijeme najdražih traper jakni! U ormare spremamo debele kapute i bunde, a ključni komad postaje praktična traper jakna koja se jednostavno kombinira uz svaki outfit. No, kad se ne želite utopiti u moru sličnih ili istih traper jakni, u potrazi ste za unikatnim komadima koji će podići svaku odjevnu kombinaciju i istaknuti vas u masi.
I ovdje u vaš ormar stupa personalizirana traper jakna, uvijek visoko na wishlisti svake žene koja želi istaknuti svoju krestivnost i osobnost. Upravo takvu traper jaknu već treću sezonu za redom pronaći ćete kod mlade umjetnice i diplomirane dizajnerice iz Zagreba, Tatjane Grivić, koja u trećoj sezoni predstavlja 5 novih modela jakni od kojih svaka priča svoju priču te šalje vrlo jasnu poruku.
Traper jakne kao idealni stilski saveznikci lako se kombiniraju i u casual i u večernjim izadanjima. Svaka jakna je unikatna te ručno oslikana bojama koje su perive do 40°. Osim već oslikanih jakni iz aktualne kolekcije, Tatjana izrađuje i one s vašom idejom: zanimljivom ilustracijom, najdražom izrekom ili porukom. Uvijek je otvorena za prijedloge i ideje kupaca kako bi dobili personaliziranu jaknu koja u potpunosti odgovara njihovom stilu i osobnosti, te za recikliranje i unošenje novog duha starim traper jaknama.
Zbog toga odbacuje ideju o masovnoj prooizvodnji smatrajući kako umjetnost nije za svakog i kako se ona ne stvara za masu, jer nikad masovno neće biti poželjno kao limitirano. Iako je proljetna kolekcija  tek izašla, Tatjana punom parom već sprema ljetnu kolekciju koja će ugledati svjetlo dana u mjesecu svibnju. Jakne se zasad mogu kupiti preko Instagram profila i Facebook stranice, a uskoro će biti dostupne i na web shop-u.


U nastavku pogledajte modele iz proljetne kolekcije!

Foto: Domagoj BorščakAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian