Ovaj dućan je mjesto spasa za Valentinovo

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

Wonderland Your Dress up Store je koncept dućan s naglaskom na žensko donje rublje, idealno je rješenje za Valentinovo koje je eto baš iza ugla. Zamislite veliki razigrani ormar prepun seksi rublja, ženstvenih haljina, senzualnih kostima i modnih dodataka kakvi se ne nalaze baš svugdje.
Koncept dućan Wonderland Your Dress up Store otvoren je u centru Zagreba, u Mesničkoj 3. Malena i slatka oaza sreće s lakoćom će pomoći ženama da probude svoju prigušenu ženstvenost i zatomljenu seksualnost, a u ovo valentinovsko vrijeme bit će mjesto spasa za muškarce koji besciljno lutaju tražeći idealan dar za svoje bolje polovice. Wonderland je ipak i više od toga – jedna osobna priča koja je počela s plesom. Strast za plesom kojim se vlasnica dugi niz godina  bavi, vodio je uz pomno promišljanje ka ideji, ideji kojom je željela prenijeti ono što ples pruža – slobodu, razigranost, opuštenost, eksperimentiranje, stav i otkrivanje.
Osim po jedinstvenom asortimanu dućan se od ostalih razlikuje po nekoliko specifičnosti koje se ne susreću lako. Tako je u Wonderlandu moguće rezervirati termin za “Private Shopping” ili “Dress up Party”, tada se dućan zatvara, odnosno otvara samo za vas, kako bi u miru i s punom pažnjom uz čašu pjenušca izabrali svoje omiljene komade i dobro se zabavili. Još jedna od posebnosti je mogućnost najma sexy kostima te individualne narudžbe artikala kojih nema u redovitoj ponudi dućana.
U ponudi su kompleti donjeg rublja, korzeti, ogrtači, mreže, haljine, čarape, tajice i profesionalna oprema za poledance/aerial sportove uključujući pleaser cipele koje su neizostavne dio torbe svake poledancerice. Nema smisla izostaviti tutu suknjice i razne dodatke kao što su rukavice, perike, krila i još puno, puno toga, a sve je dostupno i u plus size veličinama. Neki od zastupljenih brendova su Leg Avenue, Pleaser, Bandurska design, Lotus Leggings, Chain Reaction i Emilly McDowell studio, što zbog širenja ponude uslijed konstantnog osluškivanja želja i potreba kupaca nije sve što Wonderland Your Dress up Store krije.
U Wonderland je svatko dobrodošao jer osim donjeg rublja u ponudi su i ostali neodoljivi pokloni; zanimljiv nakit, rokovnici s porukom, odabrani feel good naslovi knjiga i posebne kutijice za lijekove. Kutijice su autorsko djelo vlasnice koje su je originalnošću ideje uvrstile u prestižno izdanje knjige “50 poduzetnica koje su nas inspirirale”.
Wonderland vas očekuje od ponedjeljka do petka od 12 do 20, a subotom od 10 do 14 sati. Ekipa Wonderlanda otvorena je za vrste suradnje kao što su posudba odjeće i ustupanje prostora za snimanje editorijala.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian