Otmjene Freywille kravate za njega

Ocjena:

Autor: promo članak

Koje može nositi i ona...

Osobni stilski potpis svakog muškarca počiva u pomno odabranoj kravati. Ovaj univerzalni simbol muškog odijevanja stoljećima predstavlja sinonim otmjenosti i elegancije. Ako ste u potrazi za kravatom koja nadilazi načela klasicizma vrhunskom izvedbom i upečatljivim dezenom, idealan izbor su FREYWILLE kravate. Izrađene od kvalitetne svilene tkanine plemenita sjaja, te ukrašene maštovitim uzorcima dobivenim žakardnim tkanjem, podsjećaju na umjetničku igru refleksije i nevjerojatnih gradacija boja.
FREYWILLE umjetnici vide kravatu kao najljepši primjer stvaralačke interakcije i kulturne razmjene među narodima. To je ljubavna priča potekla iz tradicije hrvatskog naroda prema kojoj su djevojke svojim zaručnicima-vojnicima vezivale oko vrata crveni rubac, kao znak njihove međusobne vjernosti i ljubavi. Ovo kulturno blago iz Hrvatske je pronašlo put diljem svijeta kao najvažniji modni detalj, ali i kao univerzalni simbol temeljnih ljudskih vrijednosti.
Zato u FREYWILLE kolekciji za muškarce kravata zauzima središnje mjesto, a oživljena je autentičnim bečkim dizajnom koji se temelji na interpretaciji remek-djela slavnih majstora slikarstva. Prigodom  obilježavanja Dana kravate, 18.listopada, kada FREYWILLE slavi i rođendan svojeg vlasnika dr. Friedricha Willea, sve kravate i odabrani šalovi iz FREYWILLE umjetničkih kolekcija bit će sniženi 10%.
Za dodatne informacije o FREYWILLE modnim dodacima posjetite Preradovićevu 2 u Zagrebu, FREYWILLE Online Boutique ili  Facebook stranicu Freywille Zagreb!
Modne fotografije s modelima Suzanom Horvat i Karlom Fadićem potpisuju Jelena Balić (fotografija), Petar Trbović (styling i art direction), Dajana Pajkić (šminka) i Mijo Majhen (kosa).


Ako vam se svidio članak, molim vas da ga podijelite!

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian