Hogl ožujak 2018_centralni

Otkrijte novi Dr.Hauschka mineralni make-up

Ocjena:

Autor: promo članak

50 godina kozmetičke kulture Dr. Hauschka obilježava predstavljanjem nove make-up linije kojom slavi unutarnju i vanjsku ljepotu svake žene

Snaga prirodnih suprotnosti, ritmička izmjena svjetla i tame, topline i hladnoće, kretanja i mirovanja, od samih su početaka osnovni postupci kojima se do danas proizvode svi Dr. Hauschka ekstrakti, esencije i tinkture jer ritam je srce kozmetike Dr. Hauschka.

Ritam je i način na koji možemo stvoriti kontakt s vlastitim tijelom. Kao svaki organizam, i tijelo poznaje različite ritmove i prema njima živi.Ako promatramo samo kožu, znamo da se obnavlja svakih 28 dana, a danju se ponaša drugačije nego noću dok se regenerira.
MAKE UP - ZAVRŠNA NOTA PRIRODNE NJEGE

Dr. Hauschka proizvodi podupiru i prate ritam obnavljanja kože, aktivirajuju i stabiliziraju. Vodeći se tim načelima i načelom "Ljepota je vanjski izražaj stvarne osobnosti" Dr. Hauschka stručnjaci kreirali su potpuno novu liniju make-upa koja pomaže ženama naglasiti njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu.

Naime, proizvodi Dr. Hauschka kozmetike ne djeluju samo na kožu već i na cijelo naše biće, doprinoseći tako sveukupnom zdravlju pojedinca. Ljekovite biljke imaju ključnu ulogu u svim Dr. Hauschka proizvodima, a svaki proizvod sadržava pažljivo usklađene kombinacije dragocjenih voskova i ulja te ekstrakte ljekovitih biljaka.
SAVRŠENA PALETA PRIRODNIH BOJA

Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti sastojaka i laganoj teksturi, proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose. Posebnost Dr. Hauschka make-up proizvoda jest u tome da obnavlja prirodnu ravnotežu kože, a boje ne prikrivaju već naglašavaju njezinu vitalnost i sjaj. Nova linija sastoji se od 83 proizvoda za oči, usne i ten.

Linija je razvijena uz pomoć profesionalnih make-up artista i bit će redovito dopunjavana u budućnosti. Savršenost proizvoda vidljiva je čak i u novom dizajnu ambalaže koja je u tamno ljubičastim tonovima i svojim oblikom izuzetno ergonomična. Novi asortiman kozmetike upotpunjen je i sa šest visokokvalitetnih kistova odnajfinijih sintetičkih vlakana.
NAGLAŠENA INDIVIDUALNOST

Između ostalog, nova linija kozmetike sadrži tekuće podloge i pudere, rumenila, sjenila za oči, tuševe, maskare, ruževe, sjajila za usne, olovke za oči i usne te proizvode za uređivanje obrva. Rasponom boja i nijansi s novom linijom Dr. Hauschka make up-a omogućen je potpuno prirodan make-up za sve prigode, od prirodnog do izrazito dramatičnog, od profinjenog do izazovnog.

Čak i kad dvije žene nose potpuno identičan make-up, svaka od njih zadržava svoju individualnost jer boje iz nove linije na svakom pojedincu ostavljaju drugačiji dojam koji zavisi od pigmenta kože. Raznolikost boja u novoj liniji kozmetike Dr. Hauschka bazira se na mineralnim pigmentima prirodnog podrijetla koji se stapaju s tonom tena osobe koja ih nosi, tako da čak i jake boje uvijek izgledaju živahno, ali nikad neprirodno.
KVALITETA BEZ KOMPROMISA

Sve sirovine korištene za proizvodnju Dr. Hauschka make-up proizvoda potječu iz isključivo certificiranog organskog uzgoja te zadovoljavaju Demeter i fair-trade standarde. Svi proizvodi certificirani su s NATRUE, međunarodnim pečatom kvalitete za prirodnu i oransku kozmetiku i ne sadržavaju sintetičke mirise, konzervanse, mineralna ulja, silikone i PEG. Proizvodi su također testirani od strane dermatologa i oftalmologa.

Ako  vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne