Otkrijte naslovnice Ženskog rokovnika za 2018.

Ocjena:

Autor: moda.hr

Ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica "oživjeti" pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti

Najprodavaniji planer u regiji, prvi koji je davne 2008. godine kreairan samo i isključivo za žene s rubrikama kao što su "PMS kalendar" ili shopping lista, s inspirirajućim citatima i šarenim, veselim naslovnicama, ove godine obilježava prvih 10 godina postojanja. Protekle godine obilježile su suradnje s najpoznatijom hrvatskom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović i najvećom od svih zvijezda u regiji, Severinom.

Tim Ženskog rokovnika posebno je ponosan na suradnju s mladim kreativcima 2015. godine, a možda najposebnija je ona s udrugom Sve za nju jer je tijekom cijele 2016. godine naglašavano da svaka žena prvenstveno mora voljeti sebe i voditi brigu o vlastitom zdravlju. Rokovnik za 2017. godinu kreirao je veliki ženski tim predvođen divnim Frajlama i Ingrid Divković koje su sve korisnice podsjećale da "Žena ženi nije vuk!".
Obilježavajući ovu veliku obljetnicu, Ženski rokovnik za 2018. godinu predstavlja najljepšu i najvažniju suradnju do sada. Od prve godine svoga postojanja, prvi put ove godine, rokovnik nije kreiran i osmišljen od strane kreativnog tima. Rokovnik za 2018. godinu kreirale su njegove korisnice! Više od 500 žena ispisalo je predivne, inspirativne poruke, riječi koje bi uputile svojim prijateljicama i koje su ostisnute na stranicama rokovnika.

5.000 korisnica glasalo je u anketi za najljepšu naslovnicu i prema njihovim glasovima, osmišljen je redizajn naslovnica proteklih godina. Upravo zato jer je osmišljen i dizajniran prema željama najvjernijih korisnica, svih onih kojima je dnevno planiranje nezamislivo bez ovog planera, ova suradnja je prema riječima osnivačice i vlasnice brenda, gospođe Dunje Tadić, najvažnija je i najemotivnija te je samo način da se zahvali za vjernost i odanost.
Svjesni vremena u kojem živimo i brzih promjena, tim Ženskog rokovnika svojim korisnicama ove godine nudi nešto sasvim novo. Ženski rokovnik za 2018. godinu prvi je rokovnik u svijetu čija će naslovnica uz pomoć golivecarda "oživjeti" pomoću AR tehnologije proširene stvarnosti.

Kako bi naslovnica oživjela potrebno je preuzeti besplatnu mobilnu aplikaciju golivecard putem Apple Storea ili Google Play Storea i pomoću aplikacije skenirati QR kod koji se nalazi na naslovnici, te potom skenirati naslovnicu koja će "oživjeti" s ekskluzivnim AR videom. Video će se mijenjati 2 puta mjesečno i korisnicama Ženskog rokovnika tijekom 2018. godine donositi ekskluzivne promotivne poruke razvijene u suradnji s partnerima Ženskog rokovnika.
Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavju svakodnevnu organizaciju. Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brend koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Od 07. studenoga Ženski rokovnik dostupan je putem web-shopa po cijeni od 90,00 HRK (plus troškovi poštarine) te na sajmu knjiga Interliber u Zagrebu od 07. do 12. studenoga. Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu.

OSVOJITE ŽENSKI ROKOVNIK ZA SEBE I NAJBOLJU FRENDICU!

Moda.hr je u suradnji sa Ženskim rokovnikom pripremila 3x2 Ženska rokovnika 2018. za tebe i tvoju najbolju frendicu. Želiš li biti prva koje će imati Ženski rokovnik za 2018. godinu, učini ove jednostavne korake:

1. lajkaj Moda.hr Facebook stranicu i Ženski rokovnik Facebook stranicu

2. u komentaru ispod objave na Moda.hr Facebook stranici tagiraj prijateljicu kojoj ćeš pokloniti Ženski rokovnik za 2018. godinu, a možeš nam i otkriti koja ti je naslovnica najdraža

3. bilo bi super kada bi podijelila link članka Otkrijte naslovnice Ženskog rokovnika za 2018. na svom Facebook profilu (opcija public)

4. pošalji nam mail sa svojim podatcima (ime i prezime, adresu, kontakt telefon i link Facebook profila) na pokloni@moda.hr

Mailove nam možete slati do 7. studenog 2017., nakon čega ćemo objaviti imena sretnih dobitnica!

Pogledaj sve naslovnice Ženskog rokovnika 2018.!

BELIEVE IN MIRACLES
BELIEVE
CUPCAKE
FLOWERS
LOLA
ORNAMENT
PARIS
SRCE
URSHOES
VINTAGE


Foto: FlatlabAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian