Hogl ožujak 2018_centralni

Osvoji hvaljenu Dr. Hauschka tekuću podlogu!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Isprobajte iznimnu kvalitetu sastojaka i laganu teksturu novih Dr. Hauschka tekućih podloga

Utjecaj odabira stvarnih prirodnih proizvoda puno je širi od same njege kože, a hvaljena Dr. Hauschka kozmetika predstavlja pokret kozmetičke kulture kao rezultat 50-godišnjeg rada na polju prirodne kozmetike. Svi oni koji svakodnevno koriste Dr. Hauschka proizvode, posvjedočit će kako je ovaj koncept mnogo više od njege kože.

Želeći svojim konzumenticama ponuditi i make-up koji odgovara načelu Ljepota je vanjski izražaj stvarne osobnosti Dr. Hauschka stručnjaci kreirali su potpuno novu liniju make-upa koja pomaže ženama naglasiti njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu.
utekst3.jpg
Dr. Hauschka linija make-upa ističe unutarnju i vanjsku ljepotu
Ljekovite biljke imaju ključnu ulogu u svim Dr. Hauschka proizvodima, a svaki proizvod sadrži pažljivo usklađene kombinacije dragocjenih voskova i ulja te ekstrakte ljekovitih biljaka. Posebnost Dr. Hauschka make-up proizvoda je u tome što obnavljaju prirodnu ravnotežu kože, a boje ne prikrivaju već naglašavaju vitalnost i sjaj kože.

Zvijezda među proizvodima koji uklanjaju nesavršenosti lica iznimno je hvaljena Dr. Hauschka tekuća podloga (Foundation) koja uravnotežuju ten i daju mu svježinu, a zahvaljujući svom blagom do srednje jakom prekrivanju smanjuje crvenilo te se stapa s prirodnim tonom kože.
utekst1.jpg
Dr. Hauschka tekuća podloga dolazi u 7 nijansi
Svaka žena će pronaći pravu nijansu za sebe između sedam ponuđenih Dr. Hauschka nijansi. U rasponu od toplih i žućkastih do hladnih i ružičastih tonova nijanse su:
01 macadamia (ružičasti, hladan, svijetli ton kože)
02 almond (žućkast, topao, svijetli i srednje svijetli ton kože)
03 chestnut (žućkast, topao, srednje taman ton kože)
04 hazelnut (žućkast, topao, srednje taman do taman ton kože)
05 nutmeg (ružičast, hladan, srednje taman do taman ton kože)
06 walnut (žućkast, topao ton kože)
07 pecan (crvenkast, hladan ton kože)
utekst4.jpg
Dr.Hauschka tekuća podloga (Foundation)
Za naše čitateljice pripremili smo dvije Dr. Hauschka tekuće podloge (Foundation) u nijansi Almond 02, a želite li i vi isprobati hvaljenu teksturu Dr. Hauschka tekuće podloge, učinite ova dva koraka:

1. lajkajte Moda.hr Facebook stranicu i podijelite link članka Osvoji hvaljenu Dr. Hauschka tekuću podlogu! na svom Facebook profilu (opcija public)

2. pošaljite nam mail s odgovorom na pitanje Koliko nijansi Dr. Hauschka tekuće podloge postoji i koje su? na mail pokloni@moda.hr i svojim podatcima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon i link Facebook profila).

*Napomena:
Tekuća podloga (Foundation) je u nijansi 02 Almond i nije ju moguće mijenjati!


Dobitnice Dr. Hauschka tekuće podloge jesu:
Vlatka Smolčić Hokman (Zagreb)
Marina Budanko (Zagreb)Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2018._desni2
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne