Oni su pobjednici Elite Model Look Croatia 2017.!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Petra i Andrija putuju na svjetsko finale

Petra Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba pobjednici su natjecanja Elite Model Look Croatia 2017 by Maybelline New York. Upravo je njih, između 14 finalista, u ime modne agencije Elite Worldwide odabrala internacionalna skautica i njihova predstavnica Monika Kielczewska. Petra i Andrija će predstavljati Hrvatsku na svjetskom finalu gdje će se pridružiti finalistima iz više od 30 drugih zemalja, a koje će biti održano krajem studenog.

"Čestitam pobjednicima, Petri i Andriji, u nadi da će upravo oni biti svjetski Top 15. Također čestitam i svim finalistima koji su večeras bili fantastični, a ovo je tek početak stvaranja njihovih uspješnih karijera. Želim zahvaliti i agenciji Relatum Model Management koja je i ove godine napravila odličan posao", izjavila je Monika Kielczewska.
Pobjednici Elite Model Look Croatia 2017. Petra Ugljarević i Andrija Arbanasić

Elite Model Look kao svjetski broj jedan u otkrivanju novih lica ima zadatak educirati nadolazeće modne talente, a uoči samog finala odabranih 8 djevojaka i 6 mladića testirala je poznata modna fotografkinja Mare Milin kojoj su finalisti morali pokazati svoje vještine pred objektivom. Pod nadzorom stručnog tima imali su na rasporedu brojne probe koje su između ostalog uključivale učenje hodanja po pisti, stiliziranje, tjelovježbu...

Već 34. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.
Paula Buljan i Ingrid Nikolić (Relatum Model Management)


Foto: promo


Ako vam se svidio članaka, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian