Odvažne forme u kolekciji #bebrave Anje Stehlik

Ocjena:

Autor: T.P.

Jesenski tonovi uz jače dramatične i odvažnije Stehlik forme prisutne su u novoj kolekciji #bebrave. Budi jaka, kada je cio svijet protiv tebe. Stoj direktno ispred oluje, hrabro kroči svojim putem čak i ako te vjetar obara s nogu.
Konj kao simbol snage i slobode glavna je misao modne kampanje pod nazivom #bebrave dizajnerice Anje Stehlik, koja kampanjom slavi žensku snagu te istinsku sposobnost da sudjeluje u promjenama.
„Ova kampanja je nova priča i nova emocija, predstavlja spoj neovisnosti, individualnosti i hrabrosti – vrijednosti oko kojih sam vrlo strastvena. Cilj kampanje #bebrave  je potaknuti žene na osnaživanje, pozitivne akcije, slijede vlastiti put, zanemaruju pravila kako bi živjele ispunjene strašću života.“ - naglašava Stehlik
Dinamika raznovrsnosti modela i spojenih suprotnosti vode u konačni, potpuni sklad. Kolekcija odiše profinjenom elegancijom, a kolorit je sveden na minimum pa tako prevladavaju nijanse sive, nezaobilazna crna, zemljani tonovi koji se isprepliću s jarkom paletom boja poput ljubičaste i zelene.
Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš dodatno naglašavajući kvalitetu materijala od koje su izrađeni. Mekani pliš i koža suvereno formiraju statement haljine koji će vladati gradskim ulicama.
Sakoi pročišćenih linija i naglašenih rukava, od neoprena i vune jarkih boja s lakoćom će dati pečat svakoj kombinaciji ove zime. Za večernje prigode dizajnerica predlaže til i brokat sofisticirane materijale koje vjerno interpretira u retro glamuru.
Novu kolekciju čine 33 vruća komada; koktel haljine, mini i maxi boho haljine, sakoi, dok su košulje i hlače već dostupne u Stehlik studiju, na adresi Zagrebačka 7. Pula, te stranicama www.anjastehlik.com, instagram (https://www.instagram.com/anjastehlik/ )
Model: Maja Vujica
Hair: Artistic
MUA: Ella beauty
Photo: Ivana Tomić photography


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian