Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Odjeća kao odraz životnog stila...

Ocjena:

Autor: moda.hr

foto galerija
Modna kuća JONES
 
Kvaliteta materijala, nosivost i praktičnost dizajna ono su što austrijska modna kuća Jones stavlja na prvo mjesto. Prepoznale su to mnoge žene koje, kada ga jednom otkriju, ostaju vjerne ovom renomiranom modnom brendu. Svoju uspješnu putanju Jones je započeo pleteninom koja je do danas ostala temelj brenda i kojoj se svaka klijentica zadovoljno vraća.
Danas u modnoj kući Jones dizajniraju isključivo za moderne, samosvjesne žene te svoju proizvodnju baziraju na uistinu nosivom dizajnu. Kreativna direktorica brenda Doris Rose, koja beskrajnu inspiraciju pronalazi u životnoj svakodnevici moderne žene, svaki komad sama nadgleda i svaki od njih isproba prije nego krene u proizvodnju. Motive crpi iz trendova svjetskih modnih prijestolnica poput Milana i Pariza, no zbog toga ne žrtvuje individualnost kojoj teži svaka žena.
Modna kuća Jones godišnje u trgovine plasira 4 kolekcije kako bi sa sigurnošću mogla osigurati kupcima široku paletu najrazličitijih proizvoda. Dizajn modne kuće Jones odabrat će žene svake dobi, tjelesne građe i stila koje njeguju klasičan i profinjen dnevni izgled. Jer odjeća je odraz životnog stila, a modna kuća Jones prikazuje taj stil u najboljem svjetlu.
O brendu:

Moda s potpisom Jones je isključivo obiteljski posao, vođen već 45 godina u potpunosti iz obiteljskih redova. Cijela priča počela je 1960. godine kada je Karl Rose preuzeo tvrtku i fokusirao se na izvoz i uvoz materijala. Godine 1972. Gabor Rose ulazi u posao i počinje s proizvodnjom moderne ženske odjeće pod imenom ''J.P Jones''. Danas je Gabor Rose generalni direktor, dok je poziciju kreativne direktorice preuzela Doris Rose.
Prva trgovina je otvorena sredinom 90-ih u srcu Beča. Uspjeh je vrlo brzo došao, time je posao samo rastao do otvaranja prve franšize. Ulaskom u 21. stoljeće modna kuća Jones se modernizira i otvara online trgovinu. Danas se Jones trgovine nalaze na preko 100 lokacija među kojima je i ona u Roses Designer Outlet centru, u Sv. Križ Začretje.


U galeriji u nastavku (ili onoj iznad članka) pogledajte odabrane lookove za veljaču 2017.!


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne