Hogl proljeće 2019 veliki (1)

Odaberi Chic IB ne možeš pogriješiti

Ocjena:

Autor: Tomislav Perić

foto galerija
Crna torbica koja se igra s ekstravagantnim uzorcima i uzdiže detaljima ostavit će bez daha i u trenu postati ‘must have’ za sve ljubiteljice luksuznog i seksepilnog stila.
Upravo su takve popularne Chic IB torbice u novoj kolekciji Black diamond.

Dizajnerica Ivana Bičanić ogrnula je svoje kreacije u jesenje ruho dominirajuće crne boje, stvorivši naglašeno luksuznu i unikatnu kolekciju. Standardno kvalitetnim materijalima, u skladu s aktualnim animale trendovima, novi sjaj je udahnut odabirom kroko, zmijskih i leopard uzoraka s robusnim detaljima poput metalnih zakovica.
'Nova kolekcija, nove ideje i novi izazovi za kreiranje. Nakon ljetnog blještavila boja, potrebno je primiriti i preusmjeriti kreativne misli kako bi se stvorili nosivi komadi većim dijelom godine. Igrala sam na sigurno i odlučila se za crnu, ostavši vjerna Chic IB estetici te kroz detalje i uzorke dala svoj prepoznatljivi potpis.' - ističe dizajnerica.

Uvijek vjerna prepoznatljivom bucket modelu, Ivana Bičanić u Black Diamond kolekciji predstavlja i novi mini kockasti model s preklopom. Još je jedna novost – omiljene large shopper torbe dobile su našivene ručke od platna ili brodskog skaja.
'Hladnije i tmurnije vrijeme nam stiže, a poznato je da malo toga veseli kao dobar shopping. Sigurna sam da je nemoguće ne pronaći pravu torbicu za sebe u novoj kolekciji upravo stoga što s njima nije moguće pogriješiti – nove Chic IB ljepotice apsolutno su nosive u svakoj prilici i tijekom cijele godine', naglašava Ivana Bičanić.
Foto: Angelo Virag
Model: Anita Maričić
Make up: Katarina Gospić


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (8)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian