Obblie već sad obožavaju...

Ocjena:

Autor: t.p.

Obblie je hrvatski modni brend dizajnerice Lane Stjepić. Brend je startao 2016. godine, a razvio se iz potrebe za kreiranjem odjeću za žene s izraženijim oblinama i većim konfekcijskim brojem.
Dizajnerica svojim kreacijama svakoj građi tijela pristupa na individualni način posebnu pažnju pridavajući omjerima i konstrukciji. U kolekciji preferira ženstvene forme i jednostavne čiste konstrukcije. Zastupljene su neutralne boje u kojima dominira siva, maslinastozelena, bež te neizostavna crna, od materijala koristi one većinom prirodnih sastava.
Kolekciju čine tunike, haljine, te efektni prsluci i nabrane majice sa zanimljivim intervencijama. Cijela kolekcija odiše pomalo boho- retro izričajem s modernim okosnicama u konstrukciji i dizajnu.
U kolekciji će se prepoznati slobodne, samouvjerene i neovisne žene, žene koje vole komade koji ne sputavaju, daju slobodu i pružaju udobnost pridonoseći njihovom osobnom stilu.
Kampanju za ovu kolekciju snimio je modni fotograf Belizar Valić, styling je osmislila Iva Tuđa, za make up se pobrinula Samanta Mihaela Šafran, za frizure je zaslužan frizerski salon Didi, a lice kampanje je model Ana Čapalija.


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian