Novo mjesto u gradu: Bistroteka bar, Zagreb

Ocjena:

Autor: moda.hr

Sinoć je Zagreb postao bogatiji za još jednu destinaciju za opuštanje. Bistroteka Bar,  u kojemu će svi posjetitelji moći uživati u bogatoj ponudi whiskeya, cognaca, gina, ruma i koktela, svoju je inspiraciju pronašao u brojnim svjetskim barovima ovakvog tipa u kojem je prezentiran vrhunski doživljaj u kojem uživaju sva čula.
Nova hedonistička oaza tako nudi više od 35 svjetskih brendova burbona i whiskey-a, preko deset vrsta cognaca, 12 vrsta ginova, te impresivnu listu od čak 60 vrsta biranih vina. Na samom otvorenju uzvanici su imali ekskluzivnu priliku kušati prestižno vino Carolina Select, Vinarije Jakončić iz Slovenije.
Prva boca ovog vina otvorena je prije 10 mjeseci u Hong Kongu, druga u New Yorku, a treća sinoć u Zagrebu. Vinar Matjaž Zagradišnik objasnio je kako se radi o jednom od trenutno najboljih vina na tržištu koje dolazi iz vinograda starijih od 80 godina.
Bistroteka Bar zamišljen je kao idealno mjesto u koje ćete se zaputiti nakon večere ili prije večernjeg izlaska na čašu finog vina ili neko drugo piće iz bogate ponude. Tijekom dana posjetitelji će pak uživati u kavi i sokovima.
Moderno uređen prostor potpisuje Studio STANICA, a na otvorenju istoga uživali su Jelena Perčin, Tatjana Mrduljaš, Mara Bratoš, Korana Gvozdić, Anamarija Brkić, Frano Domitrović, Antonio Franić, Tomo Ricov i brojni drugi.
Tatjana Mrduljaš sa suprugom Goranom
Vinar Matjaž Zagradišnik
Asja Petersen
Ismet Efendić
Jelena Perčin i Mara Bratoš
Anamarija Brkić
Tomo Ricov
Arhitektice Tea Tomić i Mirta Vučić
Frano Domitrović i Antonio Franić
Josip Tešija
Marko Dabrović sa suprugom Ivanom

Foto: John Pavlish


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne