Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Novo mjesto u gradu: Batak Beer&Grill (Zagreb)

Ocjena:

Autor: moda.hr

Poznati lanac restorana u novom prostoru predstavio novi koncept koji uključuje vrhunska craft piva i gurmanske poslastice

Prateći svjetske trendove i gastro ponudu u Zagrebu, Batak tim odlučio je svojim gostima priuštiti nešto novo i drugačije. Svi zaljubljenici u dobru hranu, koji uživaju i u modernom uređenju interijera, napokon su došli na svoje u Batak Beer&Grillu na Kajzerici. Prostor je nakon ogoljavanja starih obloga otkrio dva bitna čimbenika koji su izravno inspirirali i sugerirali industrijski dizajn - ciglene zidove i betonsku konstrukciju.
Stoga je misao vodilja bila uzeti u obzir pozitivnu atmosferu već postojećih Batak restorana, ali ju ukomponirati u sofisticirani industrijski stil koji bi mu dao dodatnu prepoznatljivost. Jedan od izazova je predstavljao i taj naizgled kontradiktorni spoj "topline" s industrijskim dizajnom, ali je bilo bitno pronaći i postići ravnotežu.
"Elementi kao što su cigleni zid slagan "na riblju kost", šareni kameni pod slagan na isti način koji se prelije na površinu šanka, namještaj rađen po mjeri, rasvjeta i slični momenti pridonose posebnosti novog prostora Batka. Posebno valja istaknuti elemente klupe, barskog stola, chesterfieldova te kamina, koji su izrađeni posebno za ovaj prostor te koji su zasigurno uvelike zaslužni za konačni dojam. Upravo taj spoj sofisticiranosti i osjećaja "kao kod kuće" izdvaja Batak od konkurencije", objašnjava tim studija Arhitektri.
U novouređenom prostoru Batak gastro tim predstavio je i novitete na meniju poput grillanog sira škripavca s pekmezom od luka, paštete od pileće i gusje jetre s tartufima, te hladne plate domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova. Novi Batak Grill&Beer ujedno je i jedini Batak restoran koji u sklopu svoje ponude ima Craft Beer Bar te nudi više od 50 vrsta najboljih regionalnih i svjetskih craft piva odabranih uz pomoć vrhunskih domaćih pivara.
Na taj je način Batak Beer&Grill na jednom mjestu ponudio najbolje – vrhunsku hranu i kvalitetno piće u ugodnom i modernom ambijentu. Osim toga, nova je lokacija zamišljena, osim za privatna druženja, evente i obiteljske večere, i kao moderan bar.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne