Centralni_Lookbook nakit proljeće 2018.

Novi pogled na senzualnost žene

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Nova kampanja brenda Andy's objedinjuju romantiku tradicionalnog i starinskog, naglašavajući ljepotu prirodnog

Prirodne tkanine i prozračni krojevi nezaobilazni su u vrućim proljetnim i ljetnim danima, jer osiguravaju svima toliko potreban osjećaj nesputanosti i ugode. A kada su kombinirani s uvijek šarmantnim etno motivima, postaju must have sezone. Dizajnerica Andrea Anić Dokmanović koja dizajnira iza svog brenda Andy's prepoznaje trendove, ali ih čini iznimno nosivima u svojoj novoj proljetno/ljetnoj kolekciji koju predstavlja novom kampanjom za čiju je fotografiju zaslužna hvaljena Suzana Holtgrave.
Čaroliju primorskog načina života Suzana je spretno preslikala u kampanju snimljenu na kontinentu, u čarobnoj atmosferi kod obitelji Štaba u Novakima Oborovskim. Život u skladu s prirodom, kulturnim nasljeđem i povijesnim identitetom zagovara i sama dizajnerica koja čvrsto vjeruje u devizu kako je "ljepota svakog čovjeka u njegovoj jednostavnosti".
I uistinu su Andreini dizajnerski uradci dio nematerijalne kulturne baštine, očuvane dizajneričinim kreativnim izričajem koji u sebi nosi dah prošlih vremena, vremena u kojemu su vrijedne ruke žena ručno stvarale nešto što će ih u svim prigodama činiti lijepima, privlačnima i ženstvenima.
Taj dah tradicionalnog i starinskog u kolekciji koja štiti žensko tijelo, ali i provocira dozvoljavajući promatraču da naslućuje i mašta što se krije ispod ugodnih odjevnih komada, posve je novi pogled na senzualnost žene. Toplo mediteransko sunce najavljuje vrijeme laganih i lepršavih odjevnih predmeta koje ćete pronaći u Andy's ateljeu.
Savršene za izlete, šetnje uz more, beskrajne pašnjake ili mondene restorane, haljine i suknje s potpisom brenda Andy's ovom su kampanjom upravo postali najpoželjniji komadi sezone, jer objedinjuju romantiku tradicionalnog i starinskog, naglašavajući ljepotu prirodnog.


Čitavu kampanju pogledajte u nastavku!
Fotografija: Suzana Holtgrave
Modeli: Lea Petanović & Dorotea Valentić (Talia model)
Frizura: Mijo MajhenAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Virtualni izlog Elysian

kolumne