Novi Amaranthine u čvrstoj vezi s prirodom

Ocjena:

Autor: T.P.

U ovo blagdansko vrijeme, dar s kojim zasigurno ne možete pogriješiti je komad nakita. Darivali dragu osobu ili sami sebe, darivati nakit znak je ljubavi i povezanosti, poseban trenutak i trajna uspomena. Čudesna priroda, njeni oblici i boje, kristali i metali rođeni u dubini zemlje, korištenje prirodnih materijala i ručni rad, od samog početka je način rada i okosnica branda Amaranthine.
Amaranthine od svog početka slavi žensku snagu i ljepotu, a nova kolekcija sukladno vremenima u kojima živimo poseban naglasak stavlja na vezu s prirodom. Umjesto obrađenog poludragog kamenja, ova kolekcija donosi prirodne oblike, nalik one koje nalazimo u koritima rijeka ili na obali mora, obrađene vjetrom i valovima. Materijali korišteni u ovoj kolekciji dolaze iz svih krajeva svijeta te tako brend slavi planetu Zemlju i donosi cijeli svijet u jednoj narukvici.
„Nakit sa stavom. Gledaj me. Ne zbog materijalne vrijednosti koju posjedujem već zbog skromnosti, nekonformizma i hrabrosti biti drugačiji. Naš dizajn je jednostavan, estetika je dio našeg DNK, a nova kolekcija je vraćanje u djetinjstvo i ukrašavanje jelke najfinijim slatkišima pastelnih boja.“ – izjavio je Mario Malnar, dizajner brenda Amaranthine.
Brend Amaranthine svakom novom kolekcijom daje drugačiji vizualni identitet i uživa u suradnji s različitim mladim fotografima. Nakon suradnji s John Pavlishem i Karlom Jurić, vizuale za novu kampanju potpisuje mlada fotografkinja Palma Poljaković dok je ulogu djevojke sa stavom dočarala IT djevojka, Karla Zelić, poznatija pod imenom @superbabekillah.


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Lookbook nakit 2021

kolumne