Novi Amaranthine, novi autentični dizajn

Ocjena:

Autor: T.P.

Kohezija umjetnosti i dizajna u novoj kolekcija nakita domaćeg brenda Amaranthine
Svakom novom kolekcijom, novom kampanjom brend Amaranthine donosi autentičan dizajn u koji je utkana “ljepota na dodir”.  U vremenima kada su dodir i taktilna osjetila upravo ono sto nas ironično najviše razdvaja, nakit je taj koji stvara most između dodira i umjetnosti. Nakit je oduvijek bio simbol pripadanja, simbol sreće, a brend Amaranthine i njegov dizajner Mario Malnar ovom kolekcijom pričaju nam snažnu priču o umjetnosti utkanu u dizajn narukvica kao zaštitnom znaku njegovog rada.
Upravo priču o dodiru fotografijom je ispričala jedna od ponajboljih fotografkinja mlađe generacije Karla Jurić koja je svojim autentičnim pristupom prikazala dizajnerovu viziju kroz dodir, snagu, ljubav i pripadanje.
Priča o liniji nakita Amaranthine nazvanom po istoimenom brendu počinje sa sedam elemenata umjetnosti: linijom, bojom, volumenom, plohom, teksturom, prostorom i točkom. Svih sedam pojedinačno ili zajedno ugrađeni su u naš dizajn, svaki komad nakita ima svoju proču, na vama je pronaći svoju.
Raznolikost elemenata - ručno izrađeni srebrni elementi, poludragi kamen, šarene svilene i baršunaste trakice, različiti čvorovi, kopče i unikatna izrada - čine svaku narukvicu jedinstvenom. Ne postoje dvije identične, baš kao što ne postoje ni dvije iste osobe.
Održivost i etičnost u radu, kvaliteta materijala, lokalno, izrađeno s ljubavlju, uživalac posjeduje nešto što nitko drugi nema.


Kompletnu kolekciji pogledajte KLIK-om na galeriju u nastavku.
Foto: Karla Jurić
Model: Lucija Rukavina


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian