Nova sezona donosi nove neodoljive nijanse

Ocjena:

Autor: moda.hr

Mrak mark. nijanse lakova za nokte

Proljeće voli boje, a Avonova mark. makeup linija donosi čak 9 novih nijansi omiljenog mark. gel laka za nokte! Raznolika paleta boja, od veselog žutog ljetnog svitanja do plave morske lagune, savršena je za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost.

U umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U manikuri, nokti su naše platno. Oslikajte ih i uživajte u stvaranju.
Avon Nail Gel nijanse: Sea My Nail, Surebet, Violetized, Pine - Appled, Violaceous, CeriseLy, Periwinkles, So Jelly & Daysie


mark. Gel lak za nokte
posebno je omiljen među ljubiteljicama lakova jer svojom strukturom, sjajem i postojanošću pruža alternativu gel manikuri, bez upotrebe UV lampe. Korištenjem mark. Gel Shine završnog gel laka za nokte (Top Coat) duplo ćete produžiti postojanost manikure.

Potpuna je novost i mark. Mini Nail Art lak za nokte s posebno tankom četkicom za iznimno precizno nanošenje! Preporuča se geometrijski uzorak, kao vrući trend koji zaista privlači pozornost. Vrući proljetni trendovi dolaze iz Avona!
Gore: manikura CeriseLy; manikura Moondust and Purplicious
Dolje: mark. Mini Nail Art Bright Pink, White, Coral, Baby Blue & Gold


Nove nijanse mark. gel lakova za nokte i mark. Mini Nail Art od sada su dostupni u katalogu kampanje 07 i to na posebnoj ponudi: bilo koja 2 za 46,90kn


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne