Nova sezona BIPA Fashion.hr

Ocjena:

Autor: Marina Abramović

Nacionalni tjedan mode BIPA FASHION.HR, koji ove sezone donosi brojne novitete u konceptu i programu, predstavlja službenu kampanju kao uvid u najiščekivaniji modni događaj ovog proljeća.
Vizuale i ove sezone potpisuje modni fotograf Franjo Matković, dok kampanja komunicira na nenametljiv način, a u skladu s globalno raširenim porukama o snazi pojedinca i pravu na posebnost, s naglaskom na ulogu snažne i emancipirane žene u suvremenom životu.

BIPA FASHION.HR najavljuje i nikad raznovrsniji program koji se održava od 15. do 24. ožujka. Ove godine program će se održati na čak 3 lokacije, u prostoru Gliptoteke tjedan mode otvorit će modni dvojac I-GLE, dok je drugi dan rezerviran za potpuno novi koncept CITY NEW NOW, koji će dizajnerima omogućiti artistički pristup modnoj prezentaciji, a publici neposredniji uvid u modne kolekcije.
Modne premijere nastavljaju se u prostoru 5. paviljona Zagrebačkog velesajma gdje će kao i svake sezone svoje kolekcije predstaviti dobro znana dizajnerska imena među kojima su Ivica Skoko, Robert Sever, Arileo, Klisab, Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Morana Krklec i mnogi drugi.    
fotografija: Franjo Matković
Model: Hilda Halilović, Relatum Models
Styling: Ana Nikačević
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy
Šminka: Saša Joković
Ako vam se svidio članak podijelite ga s drugima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian