Mephisto proljeće 2018._centralni

Nova nezaobilazna adresa za ljubiteljice odličnog diz…

Ocjena:

Autor: L. Biondić

DI DIZAJN otvorio novi atelje

Pročišćena estetika i sofisticirani minimalizam zaštitni su znak brenda DI Dizajn, a komade s potpisom dizajnerice Ivane Bačelić Sajko koja stvara iza ovog sve poznatijeg modnog imena, biraju žene nenametljivog, no pažljivo izgrađenog stila. Sve njih, ali i neke nove ljubiteljice odličnog dizajna stoga će razveseliti informacija kako je DI Dizajn otvorio vrata novog ateljea u najužem zagrebačkom centru, na adresi Vlaška 59.
Novootvoreni atelje DI Dizajn u Vlaškoj 59 u Zagreb

Novootvoreni prostor odiše prozračnošću i minimalizmom, te poziva da u njemu ugodno provedete vrijeme. Stoga atelje nije osmišljen samo za prodaju odjeće nego i za gostovanja različitih dizajnera i umjetnika, tematske večeri te mnogo drugih događanja koje se svakako isplati posjetiti.
Minimalizam i pročišćen dizajn glavna su odlika brenda DI Dizajn

Modeli izloženi u ovom ateljeu već su dobro poznati komadi odjeće dizajnerice Ivane Bačelić Sajko, poput bestseller haljine nosive u svim godišnjim dobima koja se različitim načinima kopčanja transformira iz poslovne dnevne haljine u formalniju večernju haljinu, pa čak i u casual haljinu za tople ljetne večeri. Ovisno o tome kako ju se stilizira ova haljina savršeno oblači ženu 365 dana u godini.
Ugodan, prozračan prostor poziva na druženje

Uz već dobro poznate modele brenda, dizajnerica je ponudila nekoliko novih modela koje svakako treba isprobati i među kojima će se zasigurno profilirati neki novi bestselleri. DI Dizajn odjeću biraju žene koje u njoj ponekad provode čitav dan, od jutra do večeri, koje zbog dnevnih obveza nemaju mnogo vremena za slaganje i mijenjanje dnevnih kombinacija.
Dizajnerica Ivana Bačelić Sajko (treća s desna) na otvorenju ateljea s kolegama i prijateljima

No unatoč dinamičnom načinu života žele uvijek lijepo izgledati i u svojoj se odjeći dobro osjećati. Stoga ne čudi kako se žene koje nose DI Dizajn u svojoj odjeći ne nameću, no privlače pažnju. Na otvorenju nove nezaobilazne adrese ljubiteljica odličnog dizajna našli su se brojni prijatelji i kolege dizajneri koji su došli podržati dizajnericu Ivanu Bačelić Sajko.
Dizajnerice Vesna Zadro i Petra Lasić u ugodnom razgovoru

Posjetite Vlašku 59 u Zagrebu svaki dan od 12:00h do 20:00h, a više informacija o brendu pronađite na Facebook stranici DI Dizajn.


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne