Nova lokacija zagrebačkog Fuliranja

Ocjena:

Autor: moda.hr

Fuliranje je ove godine na Strossmayerovom trgu!

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost. Otkrijte adventsko carstvo na novoj lokaciji - zagrebačkom Strossmayerovom trgu, između Zrinjevca i Tomislavca. Pod motom: Life is a circus, Fuliranja nas vodi u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog. Nespojivo su spojili i sve to obojili zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima.
Fuliranje---lani-Kurelceva.jpg
Fuliranje je lani bilo u Kurelčevoj, no ove godine seli na Strossmayerov trg
Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa - za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će i vaše tijelo i vašu dušu - od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, kreativnih žestica... Za svakoga ponešto. Stižu i najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da vam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštate.
kobasica-s-dodacima---Berli.jpg
Spremaju se posebni blagdanski specijaliteti
Spremaju posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje. Osim već tradicionalnih germ knedlički i palačinki dočekat će vas još neka originalna slatka iznenađenja. Specijaliteti restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s vama fulirati na najjače.
vizual-vodoravan.jpg
Ne propustite Fuliranje od 30.11.2017. do 8.1.2018. na Strossu!
Life is a circus, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s vama družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri pripremaju za vas i poseban program od 19 do 20 h, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ-i. Sletjet će i gatarica Cica koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku).

Vidimo se od 30.11.2017.do 1.1.2018. na Strossu!


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian