Hogl proljeće 2019 veliki (2)

Nova kolekcija Etna Maar ugrijat će hladne dane

Ocjena:

Autor: L.B.

Nadrealna realnost brenda Etna Maar za jesen i zimu pred nama

Nova kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za jesen/zimu 2017/18. inspirirana je filmskom sagom Sumrak, čiju mističnu atmosferu prenosi i u ovu modnu priču. Iako smo kalendarski tek ukoračili u jesen, hladniji dani pred nama pravo su vrijeme za istraživanje sadržaja ormara i razmišljanje kako se toplo odjenuti, a da se smisao za modu nepovratno ne izgubi negdje ispod brojnih slojeva odjeće.
Rješenje za poklonike posebnog, mističnog stila donosi brend Etna Maar svojom novom kolekcijom neobičnog naziva Sureal reality  / Nadrealna realnost. Kako je objasnila dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, ova kolekcija za hladne dane inspirirana je popularnom vampirskim serijalom Sumrak, a pomalo mračno i tajanstveno joj je i raspoloženje.
"Kolekcija sadrži jakne, kapute, haljine asimetričnog kroja i tunike te vunena pletiva u sivoj, crnoj i bijeloj boji s tragovima crvene. Njen je naziv pomalo nejasan, donosi viziju između sna i jave, realnosti i nadrealnosti, čime sam željela prenijeti neka svoja razmišljanja tijekom izrade kolekcije. Materijalizirati ideju i pretvoriti je u nešto realno, dopadljivo i u konačnici nosivo dugačak je put, no nema veće nagrade nego kada rezultati budu onakvi kakve sam zamislila. Upravo je to slučaj i s ovom kolekcijom", poručila je dizajnerica.
U idiličnoj atmosferi netaknute prirode Hrvatskog zagorja snimana je i kampanja za novu kolekciju, koja  se može pronaći u Ilici 82 (Zagreb) ili u webshopu www.etnamaar.com. Ne sumnjamo da će u novoj Etna Maar kolekciji svatko pronaći nešto za sebe i uvrstiti Nadrealnu realnost u svoj svakodnevni modni odabir.


U nastavku pogledajte čitavu ETNA MAAR kampanju!Foto: Senja Vild
Modeli: Mia & Dea Maretić / Talia model
Make up: Kristina Atletić
Lokacija: Zaboky seloAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Hogl proljeće 2019 (1)
lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian