Nova era jakni

Ocjena:

Autor: moda.hr

Donosi novi brend na tržištu - I CAN ICON

Trendovi dolaze i odlaze. Više nego jednom smo svjedočili kako su se brendovi jednostavno pojavili i nakon toga netragom nestali. No postoje i oni koji dolaze da bi ostali. Predstavljamo mladu dizajnericu i njezin brend I CAN ICON koji neće sigurno nestati.

Putovanja mogu biti inspirativna. Dokazuju to mnoge priče koje su na njima započele, a potom su ispisane na najljepši mogući način. Jedna od takvih priča nastala je na putovanju u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim načinom života budi maštu posjetitelja.
Upravo Big Apple inspirirao je i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je pet mjeseci nakon povratka iz istog, osmislila i pokrenula modni brand I CAN ICON. Jedinstveno svojstvo dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, je zakopčavanje jakne s desne bočne strane, što donosi potpuno novi način odijevanja.

Dizajn otkriva i naglašava rame, jedno od najvažnijih dijelova tijela koje pokazuje samouvjerenost i odlučnost osobe. Dodatni detalj za postizanje oštrine izgleda je ruska kragna te sposobnost da jednim potezom casual jakna postane večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom, gdje se i dalje odražava odvažnost žene.
Cijeli koncept osmišljen je i izveden na inovativan način, zasad jedinstven u svijetu, zbog čega dizajnerica na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

''Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni '', ističe dizajnerica, koja stoji iza novog brenda jakni i odijela za žene. 'I CAN ICON' stvoren je za žene koje se žele osjećati moćno, samouvjereno i u sebe sigurno.
KAMPANJA:

Fotograf: Goran Čižmešija
Model: Nikol Podhraski
Hair & Make Up - Anita Šercer


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian