Nova ZOE kolekcija ujedinjuje žene u različitosti

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Activewear koji žene obožavaju

Hrvatski brend ZOE predstavio je kolekciju za proljeće 2018., a ljubiteljice ovog brenda aktivne mode s oduševljenjem su dočekale komade kojima je cilj ujediniti sve djevojke i žene u njihovim različitostima. Nova kolekcija WOMEN:NOW inspirira i potiče žene da neopterećeno žive u trenutku, uživaju u svojim godinama i cijene svoj karakter.
Zoe ne bira određeni tip žene, niti se obraća savršenoj ženi, već cijeni svaku individualnost i slavi različitosti. Iako svakoj pristupa individualno, odnosno naglašava posebnosti, primarni cilj ove kolekcije nije naglašavanje razlika među ženama, već upravo suprotno.
WOMEN:NOW kolekcija spoj je inovativnih i neočekivanih kombinacija visokokvalitetnih materijala, vrhunske udobnosti, izvrsnog pristajanja i oblikovanja figure te decentne senzualnosti. Kolekcija koja obuhvaća šest chic modela tajica uz ženstvene topove i majice, te novost u brendu u obliku T-shirteva, jaknice i haljine, vrlo je jaka, hrabra i unikatna, a istovremeno iznimno ženstvena - baš kao svaka Zoe žena.
Kampanju nosi pet jedinstvenih žena, ujedinjenih u trenutku koji ih prikazuje kroz različite životne dobi, gdje svaka od njih, na sebi svojstven način, uživa i cijeni svoj NOW karakter. Među njima su televizijska voditeljica Jelena Glišić, fitness trenerica Martina Boščić te Asja Peterson, žena koja je dovela pilates u Hrvatsku.


Čitavu kampanju ZOE Women:NOW pogledajte u nastavku!

Foto: Doris Fatur
Video: Rene Gallo / kamera i režija; DVMIR / glazbaAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian