Nova ELFS shopping oaza

Ocjena:

Autor: L.B.

foto galerija
Zagrebački novi veći prostor u Amruševoj 17 za modni dvojac ELFS

Najuspješniji hrvatski modni dvojac ELFS otvorio je vrata najnovijeg dućana u Zagrebu. Ovaj veliki pothvat samo je nastavak višegodišnjeg uspješnog rada Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića, a da je ovo omiljeni domaći modni brend potvrdila su i brojna poznata lica koja su stigla na svečano otvorenje i druženje u samom centru Zagreba.

Prodajni prostor najnovijeg dućana sa zagrebačkom adresom prostire se na 150 kvadrata, a cijeli je projekt, od početne ideje, dizajna te same provedbe, bio u rukama ELFSA. Vođeni idejom minimalizma svojim su kupcima predstavili ugodnu modnu oazu u kojoj će opušteno moći odabirati ženske i muške komade odjeće kao i trendi modne dodatke.
Cijeli novi prostor u Amruševoj 17 prostire se na ukupno 350 kvadrata, a ELFSI najavljuju kako nas na toj adresi, u narednim mjesecima, očekuje još puno dobrih iznenađenja.

"Uživamo na novoj lokaciji jer nam je naš stari dućan postao premali. Dugo smo maštali baš o ovom prostoru jer je blizu, a zbog njegove veličine i prostranosti dobili smo priliku na jednom mjestu povezati sve ono što radimo. U posljednje vrijeme posvetili smo se jednom potpuno novom konceptu i ideji koju ćemo uskoro predstaviti javnosti, a čemu se jako veselimo", izjavio je Aleksandar Šekuljica.
Osim zanimljivih komada namještaja, tu su i brojni drugi detalji poput unikatnih lampi te masivnih bijelih mramornih pločica koje se prostiru duž cijelog prostora. Minimalističko uređenje bez puno boja i šarenila upotpunili su komadi odjeće njihove najnovije kolekcije Timeless koja je nedavno predstavljena na samostalnoj reviji u zagrebačkom Botaničkom vrtu.

ELFSI su u Zagrebu prije točno 9 godina otvorili svoj prvi dućan, a širenje svog modnog carstva nastavili su otvorenjima u Splitu, Rijeci, Mostaru i Frankfurtu. Putem službenog webshopa, njihovi komadi nerijetko otputuju i u Australiju, Švedsku, SAD i Kanadu.
Na svečano otvorenje stigli su i Indira Levak, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Blaće, Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Lana Klingor, Kristina Šalinović, Borna Kotromanić, Doris Pinčić Rogoznica, Sementa Rajhard, Ivana Delač Đolo, Luka Nižetić, Dalibor Petko, Viktor Drago, stilistica Iva Gradišer, blogerice Nika Ilčić, Lorin Lukić, Barbara Repe te brojni drugi.

Veliko slavlje teško je zamisliti bez torte, a za ovu posebnu priliku pripremila ju je Podravka. Gosti su imali priliku otkriti i najnovije make up trendove brenda Teeez Cosmetics, a poslužen je i svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz-kola te šampanjac Piper Heidsieck.


Foto: ELFS


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian