Njima je ljeto već počelo!

Ocjena:

Autor: L.B.

U odmoru iz snova u prekrasnom resortu u Dubrovniku uživaju Ana Vilenica i Ana Begić te dvije bivše Miss Universe Hrvatske

U luksuznom Importanne resortu u Dubrovniku glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri uz nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivanu Mišuru i Ivanu Delač Đolo spajaju ugodno s korisnim. Pred foto objektivom Srećka Rundića i direktorice Jadranke Pezo snimljena je nova kampanja Studia Marcela na atraktivnim lokacijama.

Divni kadrovi snimljeni pored bazena luksuznih hotela Royal Blue, Royal Palm, Royal Princess i Ariston mame uzdahe te pozivaju na ljeto i odmor baš kao pravi mamac. Ambasadorice Studia Marcela uživaju u sunčanim danima, a ovom prigodom pitali smo ih gdje ljetuju te o kratkom odmoru u Dubrovniku.

Dvije Ane i dvije Ivane godišnji odmor ljeti provode uživajući na Jadranu i otkrivajući nove destinacije, a što ih se dojmilo u Dubrovniku, jednom od najljepših europskih gradova?
Ana Begić Tahiri posljednjih godina po mjesec dana radila je u predstavama u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara pa je tako Zagreb ljeti zamijenila Stradunom. Grad poznaje izvrsno stoga je tijekom vikenda u resortu opisivala prijateljicama njegove ljepote i prepričavala svoje dogodovštine u pauzama od predstava.

Ana Vilenica, rodom Riječanka običava ljetovati s obitelji na sjevernom Jadranu na otocima Krku i Lošinju. "Nakon kratke posjete Imotskom gdje idemo svake godine i otkud je moj otac, otići ćemo na Hvar", govori Ana koja se ljepotama Dubrovnika ne prestaje diviti baš kao i druga Riječanka u ovoj atraktivnoj kampanji Ivana Delač Đolo.
Ivana Mišura je dosad uživala u Zadru, u Bolu na Braču, a prošlo ljeto također u Dubrovniku. "Volim privatnost i skrivene uvale s pješčanim plažama, gdje nema vreve i previše ljudi", ističe Ivana. Upravo je dubrovački Importanne resort prava sunčana oaza mira na samom kraju lijepe naše čemu svjedoče i divne fotografije nove kampanje.


U nastavku pogledajte čitavu kampanju!

Foto: Srećko Rundić za Studio Marcela/ PRAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian