Mephisto proljeće 2018._centralni

Nježan suptilan nakit s potpisom poznatog modela

Ocjena:

Autor: moda.hr

foto galerija
Anita Dujić u kampanji za novu kolekciju JUNO nakita

Brend Juno, iza kojeg stoji poznati model i dizajnerica nakita Anita Dujić, predstavio je novu kolekciju nakita za proljeće/ljeto 2017. Decentni, elegantni, sitni i nježni komadi Juno nakita već drugu godinu zaredom osvajaju sve 'manje je više' credo pobornice i zaljubljenice u jednostavnost i minimalizam.

Igra na granici suptilnosti i efektnosti postala je Anitin prepoznatljiv rukopis, koja je inspiraciju za novu kolekciju proljeće/ljeto 2017 pronašla u svemu onome što čini čar nadolazećih vrućih dana i romantičnih noći; od svitanja zore do zalaska sunca.
"Nit vodilja za ovu kolekciju su bile opuštene ljetne večeri; sol u kosi, preplanuli ten, miris mora, druženja uz čašu vina i puno smijeha. Ove sezone Juno žena je slobodna, svoja, bezbrižna te spremna za nove životne avanture", ističe Anita. Novu kolekciju prati i prigodna kampanja čije je zaštitno lice sama dizajnerica.

Fotografije kampanje koja savršeno dočarava cijelu priču potpisuje Marko Grubišić, dok je za make up i kosu zaslužan Ivica Palinić. Nakit Juno pronađite u Projekt Koncept dućanu u zagrebačkom Kaptol centru, suvenirnici Kola Fjaka u Šibeniku te u Bellevue Boutiqueu na Malom Lošinju, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.


Anitu u ulozi zaštitnog lica pogledajte u nastavku, a decentan nakit iz nove kolekcije u galeriji iznad članka!


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne