Ninin Omnibus za Grubić design

Ocjena:

Autor: L.B.

Glumica Nina Violić utjelovila je šest lica jedne uloge

Svaka nova uloga od glumice Nine Violić zahtjeva transformaciju, a posljednja u nizu zahtjevala je transformaciju u šest lica. Naime, hrvatska glumica zaštitno je lice kampanje brenda Grubić design kojom dvojac Mladen i Petar Grubić obilježava 30 godina stvaralaštva. Brojne kolekcije u tih 30 godina slijedile su svevremenski koncept od ulične mode do ekstravagancije, a svaki novi komad stvaran je sa strašću i nestrpljenjem.

"Obožavam njihov nakit, volim tu različitost i nedoslovnost, pružili su mi mogućnost da se svaki put ufuram u neku potpuno drugu ulogu, a to je meni uvijek gušt. Posebno zato što me fotkala Mare Milin s kojom uživam raditi već preko 20 godina. Snimanje s njom se ne propušta, to je jednostavno lunapark", puna je riječi hvale za ovu suradnju Nina Violić.
"Ne robujemo hirovitim modnim kretanjima, dizajnom želimo osigurati dostupnost nakita široj populaciji, a mlađim generacijama dizajnom i cijenom omogućiti eksperimentiranje u građenju svog stila. Slavimo samo posebnost - biti drugačiji!", govori pak dizajner Mladen Grubić koji i više nego dobro zna kolika je moć i uloga nakita kod svakog stajlinga.

Fotografkinja kampanje Mare Milin svjesna je kako je upravo Nina Violić koju poznaje dvadeset godina jedna od najjačih osobnosti hrvatskog glumišta i upravo je njezina ideja bila da Nina na ovim fotografijama bude glumica, ali i da se kroz dvojnost tragedija/komedija kazališnog principa prozire ona kao osoba.

"Svima koji su sudjelovali u ovom snimanju zahvaljujem na inspiraciji, koja se baš uvijek desi na snimanju i nakon njega, a ne matematički, prije snimanja; zahvaljujem nužnom simbiotičkom doprinosu koji je stvorio ovaj omnibus. Da mene pitate, ovu grupu vizuala bih tako i nazvala: Ninin Omnibus. voila!"
, na kraju zaključuje Mare Milin.


Slavljeničku kampanju Grubić design pogledajte u nastavku!
KAPSULA BUDUĆNOSTI (kovane kravate i obruč narukvice)
BAROK (venecijanski kristal i mesing)
TRADICIJA (staklene perle s elementima paške čipke)
DŽUNGLOIDI (koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka)
ELIZABETANSKI (biseri i medaljoni)
GRACE JONES (murano sa specijalnim efektom raspucanog terakota)


Webshop: www.grubic-design.hr


Nakit: dizajnerski dvojac otac i sin Mladen i Petar Grubić
Model: glumica Nina Violić
Fotografkinja: Mare Milin
Asistent fotografkinje: Milan Krkač
Kosa: Mijo Majhen
Make up: Nikolina Gega
Snimljeno u studiu Korito, KatranAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne