Neodoljivi kupaći s najslađim dalmatinskim motivima

Ocjena:

Autor: L.B.

Kupaćim kostimima dominiraju žuta boja Sunca i plava boja mora, te dva motiva - galeba i magarca

Iako se ponekad čini kako su ovi prepoznatljivi dalmatinski motivi previše u upotrebi, galebovi i tovari u novoj kolekciji kupaćih kostima koje je pod australskom modnom markom Delfina dizajnirala Anamarija Asanović, jednostavno su neodoljivi. I odličan izazov da ovog ljeta nabavite jednodijelni kupaći kostim, ako im inače niste skloni.
Kako je sama dizajnerica istaknula, oduvijek je željela napraviti kolekciju kupaćih kostima, a inspiraciju je pronašla u Dalmaciji, vaterpolu i ljetnim radostima. Anamarija se nada kako će njezini kupaći kostimi postati više od samih badića, suveniri koji će sve one koji ih nabave podsjećati na sunce, more, a možda i poneku zgodnu anegdotu s ljetovanja.
"Na ideju o kupaćim kostimima utjecala je i priča moje majke koja je često govorila o večerima kada su se gledale vaterpolo utakmice te se nakon toga družilo dugo u noć što mi je ostalo u lijepom sjećanju!", otkriva dizajnerica pozadinu cijele priče. Proizvedeni u Njemačkoj od najkvalitetnijih materijala, kupaćim kostimima dominiraju žuta boja Sunca i plava boja mora. Već spomenuta dva motiva - galeba i magarca, krase ženske i muške modele.
Kolekcija stiže u pravo vrijeme za Summer Sea Polo turnir koji se igra u moru kao nekada, te se na taj način oživljava tradicija igranja vaterpola u moru. Dizajnerica je i sama odrasla na splitskoj plaži Jadran na kojoj se igra turnir i na kojoj su stasale generacije olimpijskih pobjednika. Modeli koji predstavljaju ovu kolekciju i sami su sportaši pa su tako na atraktivnim fotografijama Maksima Bašića hrvatski vaterpolo reprezentativac Jere Marinić Kragić, bivši vaterpolist Frane Jelavić te nogometaš Antonio Asanović.
Ženske modele predstavljaju sportašice Andrea Radnić i Dora Tičinović. Kolekcija kupaćih kostima može se pronaći u Anamarija Asanović showroomu kao i na Summer Sea Polo turniru koji se održava 13. i 14.7.2018. od 13h do 22h na plaži Jadran u Splitu.


U nastavku pogledajte sve fotografije kampanje!

Fotografije: Maksim Bašić
Modeli: Andrea Radnić, Dora Tičinović, Jere Marinić Kragić, Frane Jelavić i Antonio Asanović


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian