Neodoljivi Etna Maar mini modeli

Ocjena:

Autor: L. Biondić

foto galerija
Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja već osam godina uspješno dizajnira iza vlastitog modnog branda Etna Maar redovito se predstavlja dva puta godišnje na pisti Cro A Portera ženskim kolekcijama. Stoga je mnoge iznenadio njezin izlet u dizajn kolekcije za djevojčice koju je predstavila ovih dana.

Mnoge, ali ne i nas, jer je u neobaveznim razgovorima znala spomenuti kako ju jako privlači ideja dječje kolekcije. Kako sama kaže, najbolji pokazatelj bili su roditelji prijateljica njezine kćeri Irine za koju je Andrijana dizajnirala prve dječje haljinice i kaputiće, a koji su bili oduševljeni Irininim stilom.
"Prve haljinice i kaputiće za djevojčice napravila sam za svoju Irinu što se svidjelo mnogim mamama u dječjem vrtiću koji Irina pohađa. Tako sam se počela baviti mišlju da napravim kolekciju za djevojčice, no nisam bila sigurna na koji način ju predstaviti", otkriva Andrijana.

Odgovor je došao u obliku poziva zagrebačke pijanistice i profesorice klavira Žanine Bilić koja je Andrijani predložila da predstavi svoju kolekciju u sklopu njezina predblagdanskog koncerta za bebe i predškolce TIK TIK.

Prvu kolekciju Etna Maar Kids nosile su male manekenke, a dizajnerica je zadovoljna, jer su svi modeli odmah i prodani.

"Bila je to idealna modna revija. Sve što su nosile male manekenke, njihove mame su kupile", kroz smijeh kaže Andrijana koja je već primila brojne upite za nove haljine i kaputiće. "Iako su prvi modeli rasprodani, već smo se primili proizvodnje novih komada, pa će ovih dana zagrebačkim ulicama šetati još više Etna Maar djevojčica."

Znamo li i da se stil gradi od malih nogu, Andrijanin izlet u dječju kolekciju mogao bi postati nova linija branda Etna Maar. Naravno, sve će ovisiti o potražnji. Više informacija o kolekciji Etna Maar Kids pronađite na FB stranici Etna Maar!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian