Neki novi ELFS klinci

Ocjena:

Autor: moda.hr

Urbano, popularno i trendi!
 
Modni dvojac ELFS uvijek ima spremno neko novo iznenađenje! Nakon što su u travnju oduševili samostalnom spektakularnom revijom u zagrebačkom Botaničkom vrtu, s dolaskom ljetnih dana predstavili su i supercool casual liniju koju su u novoj kampanji spremno isfurali neki novi klinci - Ivana Vukušić i Fran Pujas ispred objektiva Danijela Galića i pod supervizijom dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.
Koliko dečki paze na detalje, dokazuje i posve drukčiji pristup kada je u pitanju modni editorijal. U korak sa svjetskim trendovima, Fran i Ivana pokazuju sve modne novitete omiljenog brenda koji će sigurno vrlo brzo svoje mjesto pod suncem pronaći u ormarima brojnih hrvatskih trendsetera. Kada bi ovu novu liniju opisali epitetima, bila bi dovoljna tri - urbano, popularno i trendi!
"Ovoga puta smo kombinirali naše prepoznatljive majice, ove sezone upotpunjene novim motivom, s trendi poderanim traperom. Kolekcija je uistinu za svakoga i nosiva u svako doba dana", govori dizajner Aleksandar Šekuljica o kolekciji u kojoj su ključni komadi traperice, T-shirti i tenisice.
"U Elfsu se uvijek trudimo ići korak naprijed, pa tako i upotpunjujemo našu ponudu. Ove sezone predstavili smo trendi čarape koje ste, siguran sam, mogli vidjeti i na svjetskoj kremi showbizza. Na ovome ne mislimo stati", otkriva novitete u kolekciji dizajner Ivan Tandarić.
Kako bi Fran i Ivana zasjali u najboljem izdanju, pobrinula se vizažistica Nabilah Harron, djevojka koja je već odavno zapela za oko poznatom modnom dvojcu, u što smo se uvjerili i na njihovim društvenim mrežama, kao i na posljednjoj reviji! Da bi svaka vlas bila na svom mjestu, pobrinuo se mladi i talentirani frizer Marko Constantini.
Sudeći po prvom pogledu na ovu neodoljivu modnu priču, a ako želite usmjerite sve poglede u svom smjeru, jasno je za koji domaći potpis se morate opredijeliti! Nova ELFS kolekcija dostupna je u ELFS dućanima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Mostaru, Frankfurtu te web shopu www.elfs.hr

Foto: Danijel Galić
Modeli: Ivana Vukušić i Fran Pujas
Make-up: Nabilah Harron
Kosa: Marko Constantini


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian