Nautical nakit koji ćete nositi na gradskom asfaltu

Ocjena:

Autor: L.B.

Vjerojatno ste primijetili kako su narukvice najpoželjniji modni dodatci u posljednje vrijeme. A kada je potražnja velika, tada i ponuda raste, pa se mnogi ohrabre pokazati svoju kreativnost, nerijetko ulazeći u začarani krug već prepoznatljivog, pa čak i vrlo dobro poznatog.

Iako je njihova priča započela tek prije nešto više od godinu dana, a splitski dućan su otvorili u prosincu 2015. godine, Mirela Rus i Ionut Copiou nisu se ukalupili u već prepoznatljivu ponudu casual narukvica već su svojim originalnim modelima Break Time Nautical narukvica osvojili Splićane i Splićanke. Sada dolaze i u Zagreb.
U izradi narukvica koje se savršeno uklapaju u vječni nautical stil, koristi se nautički konop za brodske bitve od inoxa za kolekciju Trogir, kolekcija Split je izrađena od brušene eko kože, a kolekcija Dubrovnik od padobranskog konopa s kompasima. Dugovječnost nakita osigurana je i time što su sidra pozlaćena, posrebrena ili od kovanog željeza.

Ako kombinacija boja koju želite nije trenutno dostupna, Mirela i Ionuts, bračni par koji stoji iza ove prekrasne priče, izradit će ih i dostaviti u roku od 48 sati. Priča o Break Time nakitu započela je prije nešto više od godinu dana kada je ovaj bračni par svoju uspješnu građevinsku tvrtku u Rumunjskoj zamijenio izradom linije nakita
U cijelosti inspiriran Hrvatskom i njenim ljepotama, Break Time Nautical nakit donosi narukvice i privjeske iz kolekcija Split, Trogir, Dubrovnik i Zadar od vrhunskih materijala i u gotovo beskrajnoj paleti boja.  Sve narukvice dolaze u tri veličine ili se izrađuju po  mjeri, a jednako ih vole i nose i muškarci i žene.

Posebno vam skrećemo pažnju kako je u tijeku posebna kampanja za Valentinovo za vrijeme koje možete naručiti narukvice za nju i njega po promotivnim cijenama. Osim toga, tijekom 25. Međunarodnog sajma nautike na Zagrebačkom Velesajmu od 17. – 21.02.2016. na štandu 14, Paviljon 9 Break Time Nautical nakit bit će predstavljen i Zagrebu, uz sajamski popust na sve izložene modele.
Za sve one koji nisu u mogućnosti doći u Zagreb, a ni splitska trgovina im nije u blizini, kolekcija je dostupna i u web-trgovini na www.nautical-bracelets.com, Amazonu i Etsy-u. Kupcima iz Hrvatske svi proizvodi dostupni su po istim cijenama kao i u splitskoj trgovini, uz besplatnu dostavu.


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian