Hogl ožujak 2018_centralni

Nakit koje će vaše vjenčanje učiniti posebnim

Ocjena:

Autor: PR članak

foto galerija
FREYWILLE kolekcija Hope idealna je za najljepši dan u životu žene

Svaka mlada posvećuje veliku pažnju odabiru idealne vjenčanice, no jednaku pažnju treba obratiti i na izbor odgovarajućeg vjenčanog nakita. On je taj koji govori o vašem stilu i osobnosti, a ne zaboravite da ćete ga sigurno željeti nositi i u brojnim prilikama nakon vjenčanja. Ako se želite odmaknuti od tradicionalnih formi, razmislite o umjetničkom nakitu dizajnerskih kuća koji osim bajkovitom estetikom, oduševljava i prelijepim emotivnim porukama.

Talentirani fotografski dvojac Decker&Kutić u jednoj od svojih umjetničkih fotografija zanimljivo interpretira najemotivniji dan za svaku mladu. Prenoseći na zlato simboliku  dragocjene  ljubavi,  prikazuje ekskluzivne 18 karatne primjerke  iz  FREYWILLE kolekcije Hope dok bezbrižno lebde u raskošnom prostranstvu najzlatnijih životnih trenutaka.
Kolekcijom Hope koja je posvećena istoimenom remek-djelu slavnog austrijskog slikara Gustava Klimta, FREYWILLE oživljava jednu od najljepših priča o nadi i novim počecima. Romantične, cvjetne spirale i vibrantni otočići izviru iz zagrljaja jarkih nijansi  crvene i žute, simbolizirajući želje koje dozivaju ljubav i sigurnost. Nad njima se uzdižu zlatne linije sinkopiranog ritma, tajanstveni vrtlozi misli o snovima i životu koji cvjeta kroz sreću i blagostanje.

Raskošan FREYWILLE dizajn savršeno će se uklopiti u razna tematska vjenčanja, no u svojoj ponudi FREYWILLE ima i suptilne setove u bijelim ili neutralnim tonovima. Za one posebno istančanog ukusa, tu je ekskluzivna edicija od čistog 18 karatnog zlata i dijamanata. Inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima, posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili FREYWILLE Online Boutique.


Više fotografija pronađite u galeriji u nastavku ili galeriji iznad članka!

Ako vam se svidio članak, molimo  vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne