Najveći izbor H&M kupaćih kostima

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Sigurni smo kako se ove jeseni i zime niste zapustili, nego ste redovito i marljivo vježbale i jedva čekate trenutak da svoje savršeno isklesano tijelo pokažete na plaži. Naravno, u potpuno trendi kupaćem kostimu!

'High street' brand H&M i ove sezone nudi veliki izbor kupaćih kostima po izuzetno povoljnim cijenama, već od 69,80 kn za mali crni bikini s resicama na gornjem dijelu i gaćicama na vezanje. Zaštitno lice H&M-a Beyonce Knowles u kampanji za ljeto 2013. među ostalima nosi upravo ovaj model kupaćeg kostima.
Osim crnih u H&M-u možete pronaći i modele u bijeloj, tirkiznoj, plavoj, boji marelice..., te šarene modele ili pak one s detaljima poput metalnih zatvarača ili štrasa.

Velika prednost H&M kupaćih kostima, osim vrlo povoljnih cijena, jest i mogućnost kombiniranja različitih veličina gornjeg i donjeg dijela, pa čak i različitih uzoraka i modela. Izbor je samo vaš.

Prilikom kupnje, ipak, nemojte biti previše samokritični, jer u kabinama pod neonskim svjetlom nitko ne izgleda dobro, a i činjenica da vas sunce još nije dotaklo, ne pomaže općem zadovoljstvu.

Stoga se uvjerite da vam kupaći dobro stoji u smislu da vas nigdje ne 'reže', ništa vam ne ispada van ili da vam na nekim mjestima 'puše', a sve ostalo riješit će se već prvog dana izlaska na sunce kada ulovite malo boje. I krenite u šoping, jer novi kupaći učinit će vam godišnji odmor, more, sunce i plažu bližima.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian