Najpoželjnije vjenčanice od sutra i u Međugorju

Ocjena:

Autor: L.B.

Matija Vuica otvara ekskluzivni modni atelier

Vjenčanice Matije Vuice odavno su najtraženije vjenčanice u Hrvatskoj, a do ove subote po njih su u Zagreb dolazile djevojke iz svih krajeva Hrvatske i Bosne i Hercegovine. No, od sutra, 14. travnja 2018., djevojke s juga Hrvatske kao i one iz BIH umjesto u Zagreb, mogu u Međugorju izabrati svoju vjenčanicu iz snova s potpisom Matije Vuice.

Naime, u Međugorju se otvara atelier MM Gallery, ekskluzivni atelier na više od 120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina.
Sama dizajnerica, osim na otvorenju, u redovitim intervalima susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim snovima, željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova.

Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman vjenčanica i svečanih haljina, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu. Atelier MM Gallery dizajnerica Matija Vuica otvara s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić.
"Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica stigla je na odredište, a po pristiglim upitima znam da mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekaju otvorenje ateliera. I sama s nestrpljenjem očekujem subotu kada će MM GALLERY otvoriti svoja vrata", izjavila je Matija Vuica povodom otvorenja novog ateliera.


Foto: promoAko vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian