Najnoviji trendovi za puniji stas

Ocjena:

Autor: L.B.

Ulla Popken moda za punije organizirala prvi Full Size Fashion Event u Zagrebu  

Predstavljanje na kakvo nismo navikli održalo se u zagrebačkoj trgovini Ulla Popken - moda za punije. Poznata hrvatska image konzultantica Andreja Horvatić među prvima je pregledala novu proljetnu kolekciju brenda Ulla Popken i uz pomoć dvaju 'full size' modela agencije Midiken odabrala i predstavila tri različite dnevne odjevne kombinacije ispričavši na taj način modnu priču o jednom danu poslovne žene.
Dorotea i Iva u poslovnim cocktail kombinacijama

"Ulla Popken moda za punije ima klasičan modni dizajn u fantastičnim krojevima od vrhunskih materijala. Većinom su to materijali koji sadrže određeni postotak elastina čime osiguravaju udobnost, a ne kapituliraju pred oblinama, već daju mogućnost isticanja istih. Jedan od najpoželjnijih otvora na ogrtačima ili sakoima je tzv. "nož" koji karakterizira oštra simetrična podjela tijela po dužini čime se optički sužava tijelo i daje dodatna doza elegancije"
, otkrila je jednu od tajni dobrog izgleda Andreja Horvatić. A zahvaljujući različitim linijama Ulle Popken - Selection, Pure, Modern Woman i Sport svaka žena punijeg stasa može pronaći nešto za sebe.
Image konzultantica Andreja Horvatić objasnila je na što obratiti pažnju kako bi vizualno izdužili figuru

Zahvaljujući takvoj ponudi, image konzultantica s lakoćom je složila tri looka - prema prailima struke, ali i različitoj građi tijela modela. Casual, poslovno dnevni i poslovni cocktail look Andreja Horvatić prilagodila je Ivi koja ima značajnu visinu, a krupniju građu donjeg dijela tijela, te Dorotei koja je  niža, s krupnijim gornjim dijelom tijela, te ravnim trupom.

Kod oba modela naglašena je ženstvenost i mekoća nesputane figure kojoj je, bez pretjerivanja, vizualno oduzeto 10 kg. Priliku da ih posavjetuje najpoznatija hrvatska image konzultantica iskoristile su i prisutne dame nakon službenog predstavljanja.
Ulla Popken casual kombinacija za proljeće 2016.
Ulla Popken poslovna kombinacija za proljeće 2016.
Ulla Popken poslovna cocktail kombinacija za proljeće 2016.
Dorotea i Iva u casual kombinacijama za proljeće 2016.


Foto: I. Novković


Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian