Najljepši efekti na noktima za ljeto 2015.

Ocjena:

Autor: L.B.

Što prvo primjetite na ženi? Kod jednog dijela naše redakcije to su ruke, odnosno još preciznije rečeno - nokti. Lijepo uređeni i njegovani nokti puno govore o osobi i kada ne nosi 'full' makeup. A lak je točka na "i" svih lijepo manikiranih noktiju.

POGLEDAJTE NAJLJEPŠE LJETNE MANIKURE!

Dodamo li tome kako je pred nama dugo toplo ljeto, postajemo svjesni kako je savršeno vrijeme za eksperimentiranje bojama i posebnim efektima kada je manikura u pitanju. A što se tiče formule za uspjeh, ona ovog ljeta stiže iz Avona u obliku MAGIC lakova za nokte dostupnima u novim nijansama boja i posebnim efektima i završetcima.

Ako ste raspoloženi za mat nokte, naći ćete mat nijanse među Avon Magic lakovima za nokte. Želite li dašak glamura sa svjetlucavim završetkom, postići ćete ga zahvaljujući Avon Magic lakovima za nokte. Želite li šljokice koje će vam podići raspoloženje, evo ih među Avon Magic lakovima za nokte. I to sve po super cijeni: bilo koja 2 za samo 50 kn!

Pet zvijezda Avonove magične ponude

1.Fringe.jpg
Magic Effects Fringe lak za nokte s efektom resica
Magic Effects Fringe lak za nokte

Lak za nokte sa 3D efektom koji se može koristiti kao završni lak ili samostalno dolazi u 4 neodoljive nijanse.

Magic Effects Diamond Shatter završni lak za nokte

Holografski sjaj za one koje žele poseban neodoljiv sjaj na svojim noktima. Uživajte u ovom laku koji možete nanijeti preko svog omiljenog laka i tako mu dati poseban izgled.
2.Matte.jpg
Magic Effects Matte lak za nokte za moderne mat nokte
Magic Effects Matte lak za nokte

Mat je u trendu! Za one koji ne vole sjaj na noktima imamo savršene lakove. Mat lak za nokte je velike prekrivne moći i dolazi u 4 nijanse.

Magic Effects Matte završni lak za nokte


Satenski mat za one koje žele mat efekt, a imaju već svoje omiljene lakove u kolekciji. Jednostavno pretvorite omiljeni lak za nokte u mat lak za nokte. Nanesite svoj omiljeni lak i nakon toga mat završni lak i voila - on će se postati matiran!
3.MineralCrush.jpg
Magic Effects Mineral Crush lak za nokte poput blistave zvjezdane prašine na noktima
Magic Effects Mineral Crush lak za nokte

Sand efekt ili efekt pijeska je u zadnje vrijeme jako popularan. Sad ga i vi možete isprobati. Naš je obogaćen i kristalnim šljokicama za poseban 3D efekt. Dolazi u 6 nijansi.


Sve nijanse pogledajte na www.avon.hr!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian