Najljepša dizajnerska novogodišnja čestitka

Ocjena:

Autor: moda.hr

Svake sezone hrvatski nas dizajneri obraduju novim kolekcijama, a svoje 'signature' modele već tradicionalno predstavljaju u lookbooku hrvatskih modnih dizajnera  portala www.moda.hr. Ove sezone lookbook hrvatskih modnih dizajnera za jesen/zimu 2014/15. stiže u vaše domove neposredno pred novu, 2015. godinu, kao svojevrsna čestitka svim čitateljicama i čitateljima.

Posebnost dizajnerskog lookbooka portala moda.hr je u tome što obuhvaća odjeću hrvatskih dizajnera namijenjenu brojnim prilikama, ali i različitim, individualnim stilovima. U ovom lookbooku pronaći ćete neke od najljepših kaputa sezone koje vam predlažu Modna kuća Nebo, Aba, I'M Ivona Martinko, S008 i Kuzminski dizajn.

Oduševit će vas dnevni bezvremenski lookovi Ive Karačić, Kvazimode, Igora Dobranića, TEO P za MAK, Majinog proizvoda i PH1, a u haljinama Stolnik, Arileo, Ana Kraš Šoštarić, Di Dizajn, Hero4Heroes i Carol sasvim ćete jednostavno kliznuti iz dnevne atmosfere u večernju, što se najčešće i događa u ovim blagdanskim danima kada nakon posla nastavljamo druženja s prijateljima do kasnih noćnih sati.
Za posebne prilike, poput božićne i novogodišnje noći odaberite male koktel haljina kakve vam predlažu Dora modni salon, Mondura i Pandora ili maksi haljine s kojima ne možete pogriješiti osobito kada ih 'potpisuju' Etna Maar, Zdravka Ganzer, La Marye, Petra Fledrović, Sita Ahmić ili Vesna Kuiš.

Želite li i ovih blagdana biti drugačijne od drugih pogledajte što vam predlažu Sandra Haddad, Kate Almighty, Martina Kuzlić, Jelena Depope Yoko, Iva Šimunović i Elena Conjar. I sve to na jednom mjestu - u novom Lookbooku hrvatskih modnih dizajnera by moda.hr.

Uloge modela ovoga su puta odigrale ček četiri djevojke - Mirna B. i Gordana D. iz Taliamodela, Sara Maria K. iz Midikenna i Marija Perković iz Instant Modelsa. Fotografije potpisuje Franjo Matković, a styling Željka Kosanović i Ivana Pavić. Iz Dermacare centra za makeup se pobrinula Amela Ćorić, a za kosu Ivica Palinić i Korana Patafta. Iz frizerskog salona Evelin stigla je Tajana Akalović, a Danijela Lesandrić za Inglot i ovoga je puta znalački odradila makeup.


Rezultate pogledajte u galeriji!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian