Najfiniji proizvodi za njegu brade

Ocjena:

Autor: L.B.

Ako doma imate svog bradonju, ovo je sve što će on poželjeti za Božić

Prvi je dan prosinca, mjeseca u kojemu volimo da nas razmaze, ali još više volimo razmaziti svoje najdraže poklonima. Ako niste od onih štrebera koji kupovinu božićnih i novogodišnjih poklona obavljaju tijekom čitave godine, niti od onih kampanjaca koji sve obavljaju u zadnjem tjednu adventa, onda je početak prosinca pravo vrijeme da pronađete savršene poklone.
Edward's Beard by Orioli linija sadrži sapun za pranje brade i brkova, vosak za brkove te ulje i balzam za bradu

A imate li na svojoj listi bradonju, znamo čemu će se on veseliti ovog Božića. Jučer je, naime, predstavljena linija hrvatske organske kozmetike za njegu brade i brkova Edward's Beard by Orioli koja se sastoji od sapuna za pranje brade i brkova, voska za brkove te ulja i balzama za bradu.
Edward's Beard kozmetiku među prvima je isprobao glumac Filip Riđički

Sastojci su u potpunosti prirodni, a proizvodi mirišu božanstveno zahvaljujući eteričnim uljima poput onoga sandala, papra, grejpa, cedra, bergamota i lavande. Čitava linija proizvoda uskoro će biti dostupna u prekrasnim kutijama od slavonskog hrasta, a osim u kompletu proizvodi će se moći nabaviti i pojedinačno na spa.orioliaromatherapy.com (od utorka, 5. prosinca 2017.).
Edward's Beard kozmetika uskoro će biti dostupna u prekrasnim kutijama od slavonskog hrasta

"Suvremeni muškarac želi se brinuti o sebi poštujući svoju osobnost, ali i prirodu. Zato smo svu našu pozornost pridali izboru organskih sastojaka i razvoju naših proizvoda. Ljudi postaju sve svjesniji činjenice da ono što nanosimo na kožu postaje jednako važno kao i ono što jedemo. Zato sve više biraju ono sto posto prirodno"
, kazala je Jelena Martinjak Orioli, direktorica obiteljske tvrtke Orioli, koja je naglasila i kako proizvodi nisu testirani na životinjama.
Jelena Martinjak Orioli, direktorica obiteljske tvrtke Orioli

Za predstavljanje nove kozmetike za njegu brade i brkova nekoliko je markatnih hrvatskih muškaraca stalo pred objektiv fotografkinje Martine Cvek. Edvard, Željko, Emil i Branko, muškarci različitih dobi i stilova života, u Konjičkom su se klubu Kairos u Jastrebarskom pretvorili u suvremene kauboje kako bi prenijeli duh kozmetike Edward's Beard by Orioli.


Kampanju pogledajte u nastavku!


Foto: Martina Cvek


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian