Najbolji suvenir koji možete zamisliti!

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Suradnja iz snova: Startas i Istraturist

Ako putujete, sasvim sigurno s putovanja donesete i pokoji suvenir. A koliko puta vam se dogodilo da ste s putovanja donijeli sitnice koje vam jesu srcu drage (zbog mjesta koja ste posjetili, a na koje vas podsjećaju!), ali zapravo samo 'skupljaju prašinu'?

O tome su razmišljali i u Istraturistu, poznatoj hotelijerskoj kompaniji s 50 godina tradicije u pružanju turističkih usluga, i dosjetili se funkcionalnog i atraktivnog suvenira zbog kojih ćete istog trena početi planirati put u Umag.
Jer radi se o Umagosicama, cool Startas tenisicama brendiranima vizualnim identitetom grada Umaga, čije boje logotipa boje prate i simboliziraju strateške proizvode destinacije sjeverozapadne Istre - more, sport, prirodu i gourmet ponudu.

Vođeni idejom kako gostima pružiti više od smještaja, Istraturist ulaže u destinacijski marketing i destinacijske projekte u suradnji s gradom Umagom i TZ-om, kao i sa klasterom sjeverozapadne Istre, pa je uvrštavanje Umagosica u ponudu suvenira fantastičan marketinški potez.
Ideju kako i obuća može biti kvalitetan hrvatski suvenir s oduševljenjem su prihvatili u Borovu, kultnoj hrvatskoj tvrtki sa sjedištem u Vukovaru i tradicijom dugom 85 godina. Na zahtjeve tržišta odgovorili su 'custom made' proizvodnjom, iz čega su proizašle i brojne suradnje s glazbenim i filmskim festivalima.

Proizvodnjom Umagosica, Borovo je u suradnji s Istraturistom ponudio istovremeno stylish i funkcionalan proizvod, suvenir namijenjen svima koji svoj smještaj pronalaze u smještajnim objektima Istraturista, bez obzira na destinaciju iz koje dolaze.
Proizvedene u dječjim, ženskim i muškim brojevima, Umagosice će se moći kupiti na turističkim punktevima Istraturista u Umagu, po cijeni od 200kn do 300kn, zavisno od modela. Stoga, planirajte svoj put u Umag čim prije, jer Umagosice su IN!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian