Najbolji komadi za odlazak u teretanu

Ocjena:

Autor: moda.hr

Domaći brend I CAN ICON motivirat će vas na odlazak u teretanu

Domaći brend ‘I CAN ICON’ koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom, kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom. Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavlja novu activewear kolekciju - sportsku odjeću za teretanu. Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano, fleksibilno - spremno za trening.
Spremni za biti drugačiji, čak i u teretani. Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom. Odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i kako do njega doći. Žene koje brinu o svojem izgledu, jer su odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi. Organizirane majke i uspješne karijeristice - sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama.
Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj model odjeće za vježbanje ‘I CAN ICON activewear’ vješto to skriva i nadasve motivira, a tomu idu dvije stvari u prilog - odličan materijal i čvrste, ali udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo da izgleda nevjerojatno. Iako inspiracija rijetko kad, zapravo nikad ne dođe sjedeći u četiri zida, za izradu nove 'I CAN ICON' modne kolekcije prijeđene su milje i milje svijeta kako bi se rodila nova inovacija branda.
Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati jednakost žene muškarcu, neustrašivost i spremnost. Kreatorica otkriva kako ne pronalazi zadovoljstvo radeći već postojeće kreacije, već joj je gušt stvoriti nešto novo, neviđeno, iako je težak put do prihvaćanja noviteta, posebno u modnom svijetu. Samo rijetki se usuđuju, no takvi se posebno cijene.
'I CAN ICON' sportska kolekcija od danas je dostupna na webshopu modnog branda www.icanicon.eu/webshop


Fotograf: Goran Čižmešija
Modeli: Ana i Nikol Podhraski
Make up: DAEMY make up studio
Speedway: JPRacing Team
Motocross: KC motocross team


Ako vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian