Najavljujemo Fashion Week Zagreb proljeće 2016.

Ocjena:

Autor: moda.hr

Fashion Week Zagreb ove sezone nazvan Secret Garden, održat će se 3. i 4. lipnja 2016. u jednom od najskrivenijih zagrebačkih parkova, u parku Green Gold Centra.

Ovaj još mnogima neotkriveni japanski vrt s raznim biljem i cvijećem postat će ekskluzivan modni dom Fashion Weeka Zagreb na kojemu će svoje kreacije predstaviti mnogobrojni etablirani i zanimljivi hrvatski dizajneri i umjetnici poput Đenise Pecotić koja će prikazati konstrukciju i dekonstrukciju na temu Lijepe naše Hrvatske, a po prvi puta predstavit će se i Stolnik modna kuća.

FWZ će otvoriti Marka by Marija Cvitanović koja nastavlja svoju uspješnu suradnju s Pounjem, Larie by Marine Lacković koja je upravo objavila preview kampanju svoje kolekcije, blackpearl by Sara Lončarić, Igor Galaš, Simone Manojlović i Natalija Smogor.
Iz inozemstva na pistu Fashion Weeka Zagreb dolazi Mandali Mendrilla o čijim kolekcijama često pišu najcjenjenija izdanja Voguea, dizajnerica Kata Szegedi iz Budimpešte čije modele nose brojne svjetske fashionistice, slovenska dizajnerica Maja Štamol kao gošća Afrodite te Sylvio by Sylvio Roubertto Kovačić, poznati i priznati svjetski dizajner hrvatskih korijena s američkom adresu kojeg obožavaju neke od najvećih svjetskih zvijezda, a koji je i osobni dizajner pjevačice Kelly Clarkson.

Predstavljanje nove suradnje Fashion Weeka Zagreb i Afrodita kozmetike vodila je Anja Alavanja, a ambasadorice Csilla Barath Batajić, Nives Čanović, Matija Prskalo i Sonja Kovač predstavljale su cvjetne inspiracije nježne magnolije, dražesnih ruža, divlje orhideje i romantičnog božura. Haljine u istim bojama cvijeća, dizajnirala je poznata slovenska dizajnerica Maja Štamol koja će ujedno i zatvoriti ovosezonski FWZ by Afrodita.
Novo mirisno izdanje najočekivanijeg Fashion Weeka Zagreb predstavila je direktorica Sarah Josipović koja nam je otkrila kako se najviše do sada raduje ovom novom tajanstvenom, ljetnom konceptu Fashion Weeka Zagreb by Afrodita: "Prije par sezona prvi smo shvatili da je došlo do zasićenja megalomanskim događanjima na domaćoj  modnoj sceni te otkrili koncept intimnijih, ekskluzivnijih predstavljanja kolekcije. Od tada, sezonski mijenjamo mjesto događanja jer upravo iz njega vučemo inspiraciju".

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook nakit 2021 (3)

kolumne